livios logo

Drie tips om binnen je budget te blijven

Je droomt van een nieuwbouw, maart twijfelt over de haalbaarheid? Geen nood! Dankzij Sibomat blijf je netjes binnen budget. Wil je weten hoe?

Sibomat doet er alles aan om jouw project te laten slagen. Niet alleen technisch en esthetisch, maar ook budgettair. Wij bewaken jouw budget op drie manieren:

1. Wij denken met je mee

Om binnen je budget te blijven, heb je een bouwbedrijf nodig dat bereid is om met jou mee te denken. Bijvoorbeeld door de bovenverdieping nog niet af te werken. Of door de plaatsing van de vaste trap naar de zolder nog even uit te stellen, tot er over een paar jaar kinderen komen en er opnieuw budget is. Uiteraard voorzien we wel alles om de kinderkamers later snel af te kunnen werken.

2. Jij krijgt de ruimte om zelf een handje toe te steken

Ook door zelf een handje toe te steken, bespaar je heel wat. Zo is het voor Sibomat geen enkel probleem dat je zelf een aantal werken uitvoert. Dat is niet alleen budgetvriendelijk, maar ook gewoon leuk.

Het gevoel dat je meebouwt aan je eigen huis, daar kan niks tegenop!

3. Samen maken we duidelijke prijsafspraken

Bouwen is een financiële uitdaging. Daarom garanderen we van bij de start budgetzekerheid. Je krijgt een gedetailleerde offerte met de kostprijs, waarbij we alles in kaart brengen. Ook wat je bespaart door sommige werken uit te stellen of zelf te doen.

Met andere woorden: Sibomat zorgt voor cijferwerk op maat van jouw project!

Contacteer Sibomat

Ben jij de volgende tevreden klant? Die kans is groot. Vraag naar referenties van Sibomat bij jou in de buurt of bezoek een van onze kijkwoningen. Ben je dan nog geïnteresseerd? Dan horen wij het graag!

10 dingen die je moet weten over bouwbudget en verzekeringen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10209-9945/sibomat-nv/partnerberichten/drie-tips-om-binnen-je-budget-te-blijven/