livios logo

Kamp C organiseert twee webinars over renovatie

Ben jij benieuwd hoe Zonnige Kempen de oude dokterswoning in Vorselaar, Het Huis Van Bockstal, omtoverde tot energiezuinige appartementen? Of wil je weten welke innovatieve technieken en co-creatietraject werden toegepast? Neem dan zeker deel aan de webinars op 20 april.

15018-NL

Foto Kamp C

15018-NL

Foto Kamp C

Dinsdag 20 april staat in het teken van renovatie! Kamp C, het provinciaal Centrum voor Duurzaamheid en Innovatie in de Bouw, en Sociale huisvestingsmaatschappij Zonnige Kempen nodigen je op dinsdag 20 april uit voor 2 gratis webinars over de renovatie van Huis Van Bockstal.

Webinar 10u30 – 11u30: Co-creatie in een renovatieproces

Sociale huisvestingsmaatschappij Zonnige Kempen renoveerde Het Huis van Bockstal tot zes zeer energiezuinige appartementen. De renovatie werd gerealiseerd in het Europese project EnergieNeutraal Levensloopbestendig Bouwen, dat inzet op de verduurzaming van woningen. In dit webinar wordt toegelicht hoe de renovatie verliep en welke innovatieve technieken werden toegepast in de woning. Je hoeft geen specialist te zijn voor dit webinar, het is toegankelijk voor iedereen. Deelname is gratis.

Wil je deelnemen aan dit webinar? Schrijf je in via https://www.kampc.be/agenda/item/268/co-creatie-in-een-renovatieproces#.YFn822hKhPY.

 Webinar 13u30 – 15u00: Renovatieproces Huis Van Bockstal door Zonnige Kempen

Ontdek de innovatieve technieken en het co-creatieproces bij de renovatie van deze oude dokterswoning! Huis Van Bockstal werd omgevormd tot zes zeer energiezuinige appartementen. De beeldbepalende gevel van de woning bleef behouden, maar de binnenkant kreeg een grondige make-over met duurzame en innovatieve materialen en technieken. Zonnige Kempen werkte hiervoor als bouwheer nauw samen met haar aannemers en zette een geïntegreerd geheel op voor verwarming en sanitair met o.a. een brandstofcel, lucht/water-warmtepomp en een DC-circuit. Leer er meer over tijdens dit webinar! De inhoud van dit webinar is iets technischer.

Neem gratis deel en schrijf je in via https://www.kampc.be/agenda/item/269/renovatieproces-huis-van-bockstal-door-zonnige-kempen.

Deelname aan de webinars is gratis.

Project ENLEB is gefinancierd binnen het Interreg V programma Vlaanderen-Nederland, het grensoverschrijdend samenwerkingsprogramma met financiële steun van het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling. Meer info: www.grensregio.eu.

13 dingen die je moet weten over verbouwpartners


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10224-15018/kamp-c/partnerberichten/kamp-c-organiseert-twee-webinars-over-renovatie/