livios logo

Nieuwe ramen met moderne beveiligingstechnologie voor de best mogelijke bescherming

In Europa zijn er veel inbraken. En niet alleen 's avonds maar ook overdag, wanneer de bewoners niet thuis zijn. Inbrekers dringen woningen vooral binnen via ramen, balkon- en terrasdeuren. En laat het nu net hier zijn dat veel inbraakpogingen mislukken door de juiste beveiligingstechnologie. 

Als de inbreker er niet zeer snel in slaagt een woning binnen te dringen, gaat hij algauw op zoek naar een ander gebouw. Voor jou loont het dus steeds de moeite om in moderne beveiligingsmaatregelen te investeren. Vergeet niet: veiligheid betekent ook levenskwaliteit.

Veiligheid

Veilige ramen en deuren zijn uitgerust met speciale beglazing, inbraakwerende hang- & sluitwerk en extra sloten. Afhankelijk van jouw persoonlijke beveiligingsbehoeften heb je keuze uit verschillende weerstandsklassen (RC 1 tot RC 6). Weerstandklasse RC 1 en RC 2 blijken doorgaans voldoende voor een optimale beveiliging.

Maak het inbrekers niet gemakkelijk

Toch kan je ook iets doen om jezelf en je woning te beschermen en wel met zeer eenvoudige middelen. Sluit alle ramen en deuren, ook als je maar heel even de deur uitgaat. Laat geen ramen op kiep- of ventilatiestand staan, ook niet op de bovenverdiepingen. Anders maak je het inbrekers al te gemakkelijk, vooral als ze zich via tuinmeubelen of ladders vlot toegang kunnen verschaffen tot jouw woning.

Leg je persoonlijke behoeften uit aan je ramenspecialist. Hij verstrekt je graag advies over de juiste oplossing. Vergeet niet: alleen een behoorlijke plaatsing garandeert volledige bescherming tegen inbraak. Meer info: www.kommerling.be 

11 dingen die je moet weten over ramen en deuren

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10225-13246/kommerling/partnerberichten/nieuwe-ramen-met-moderne-beveiligingstechnologie-voor-de-best-mogelijke-bescherming/