livios logo

Bezoek URSA op Batibouw en bespaar op je isolatie

URSA staat ook dit jaar weer op Batibouw. Kom zeker een kijkje nemen want dit jaar vind je bij URSA alle isolatie letterlijk onder 1 dak!

12518-N

Foto URSA

Het belang van isoleren

Wist je dat 30% van de CO2-uitstoot wordt veroorzaakt door gebouwen? Om deze uitstoot te beperken gaat er vaak veel aandacht naar hernieuwbare energie en technieken. Deze hebben zeker hun belang. Maar volgens het principe ‘Trias Energetica’ is de beste en goedkoopste energie, deze die je niet verbruikt en dat kan door een woning te isoleren. Een woning goed isoleren is dus de eerste en een belangrijke stap naar een beter leefmilieu. Dankzij een goed geïsoleerde woning geniet je bovendien het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat. 

Isoleer met URSA en bespaar tot 100€ extra

Isoleren is besparen, op elk vlak! Niet alleen daalt het energieverbruik in een goed geïsoleerde woning, waardoor je energiefactuur zakt, maar bovendien kan je ook nog aanspraak maken op een premie. Zo bespaar je dubbel. Nog niet overtuigd? Dankzij de URSA batibouwactie bespaar je nog eens tot 100 € extra erbovenop. 

Breng ons dus zeker een bezoek in hal 5 stand 307 (samen met Xella)! Onze URSA experts warmen zich al op om tips en advies te geven over jouw isolatieproject. 

> Ontdek onze URSA Isolatieoplossingen

> Vind hier een URSA dealer

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10231-12518/ursa/partnerberichten/bezoek-ursa-op-batibouw-en-bespaar-op-je-isolatie/