livios logo

In 3 vragen naar de juiste gashaard

Beantwoord drie vragen en krijg een gashaard aangereikt die voldoet aan jouw woning, wensen en verwachtingen. Zo maak je een weloverwogen keuze op jouw maat!

Functie van de haard?

Waarom wil je een gashaard plaatsen: om de ruimte te verwarmen of is het eerder een verlangen naar sfeer en gezelligheid? Het antwoord op deze vraag bepaalt onder andere het vermogen van je toekomstige haard.

Grootte van de ruimte?

Een grote designhaard oogt mooi in je woonkamer, maar wat als de te verwarmen ruimte te klein is? Dan verwarmt de gashaard te snel en moet je de stand lager zetten. Weg mooie vlammen, sfeer en gezelligheid. Het vermogen van de haard moet aansluiten op de ruimte waarin ze staat. De oplossing?

Niet te warm en altijd levendig vuur

DRU ontwikkelde voor jou een technologie waarbij je sfeer en warmte combineert. Dankzij de gashaarden met Eco Wave geniet je altijd van een mooi vuurbeeld, zelfs op een laag vermogen. Je bepaalt zelf het vlammenspel en de gewenste warmtebehoefte. Het Eco Wave-systeem is bovendien heel zuinig en gemakkelijk te bedienen met de slimme afstandsbediening en een app op je smartphone.

Hoe ziet jouw haard eruit?

Welke designs en stijlen passen in je interieur? Er zijn verschillende gashaarden, van vrijstaand, tweezijdig tot driezijdig als kamerverdeler en zichtbaar in je hele woonkamer. En wat met het frame? Standaard, weglaten en de haard naadloos integreren in je interieur of zelf de breedte ervan bepalen? Bekijk alle opties en kies je favoriet.

Mooiste vuurbeeld

Uiteraard wil je een optimaal zicht op het vuur om de warme sfeer aan te wakkeren. Met het Clear View ontspiegeld glas van DRU lijkt het alsof er helemaal geen glas aanwezig is. Zo geniet je van een gashaard met het uitzicht van een echt houtvuur.

10 dingen die je moet weten over kachels en haarden


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10250-10574/dru-belgium/partnerberichten/in-3-vragen-naar-de-juiste-gashaard/