livios logo

Een doorkijkhaard als roomdivider? Dat is dubbel zoveel gezelligheid!

Wil je een echte vuurbeleving? Of ben je op zoek naar extra warmte en sfeer in huis? Met de Maestro-gashaarden van DRU geniet je van een aangenaam vlammenspel. Blikvanger in de collectie is de nieuwe doorkijkhaard Maestro 75 Tunnel Eco Wave die perfect als roomdivider fungeert.

De Maestro-serie van DRU bestaat uit sfeervolle gashaarden met verschillende soorten vuurzichten: fronthaarden, tunnelhaarden, twee- en driezijdige modellen. Voor de binnenafwerking heb je keuze uit zwart glad of een zwart spiegelende achterwand uit ceraglass. Zo stem je jouw kachel perfect af op je interieur.

Het ultieme vuur

11959-N

Blikvanger in de Maestro-collectie is de nieuwe doorkijkhaard Maestro 75 Tunnel Eco Wave.

Foto Dru Belgium

11959-N

De Maestro-serie van DRU bestaat uit sfeervolle gashaarden met verschillende soorten vuurzichten.

Foto Dru Belgium

11959-N

De Maestro 75 Tunnel Eco Wave heeft twee glaszijden en fungeert perfect als roomdivider.

Foto Dru Belgium

Uniek bij de Maestro-gashaarden van DRU is het energiezuinige systeem Eco Wave. Hierdoor kan je bij lagere temperaturen toch genieten van een levendig vlammenspel. Via de afstandsbediening en de gratis DRU Control App op je tablet of smartphone regel je zelf het vlammenpatroon en gasverbruik. Met de Dynamic Flame Burner®, een brander die is verwerkt in de keramische houtblokken, heb je de ervaring van een echt houtvuur en het gemak van een gashaard.

Volledige vrijheid in plaatsing

Stel je voor: een prachtige gashaard midden in de kamer zonder dat je de afvoer ziet. Dankzij het PowerVent®-systeem van DRU heb je de vrijheid om je gashaard te plaatsen waar je wil. Zelfs als er maar weinig ruimte is voor een afvoer kan de haard worden geplaatst in je woonkamer, keuken of badkamer.

NIEUW:
doorkijkhaard Maestro 75 Tunnel Eco Wave

Wil je je woonkamer splitsen in een eet- en zitgedeelte? Dit kan met de doorkijkhaard Maestro 75 Tunnel Eco Wave, een pareltje uit de Maestro-serie. Deze roomdivider heeft twee glaszijden, waardoor je vanuit beide ruimtes van een aangename sfeer en warmte geniet. Extra troef: Easy release door system, een klapdeur voor gemakkelijke reiniging en onderhoud van je haard. Deze gashaard met energielabel A heeft een zwarte binnenafwerking en geeft een moderne toets aan je interieur.

Heb je jouw droomhaard gevonden? Vraag gratis je offerte aan of vind een dealer in je buurt. Meer info? Surf naar www.drufire.com.

10 dingen die je moet weten over kachels en haarden


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10250-11959/dru-belgium/partnerberichten/een-doorkijkhaard-als-roomdivider-dat-is-dubbel-zoveel-gezelligheid/