livios logo

Bang dat je warmtepomp niet volstaat in de winter? Dit is de oplossing!

Heb je schrik dat je warmtepomp je woning niet voldoende verwarmt tijdens de koude wintermaanden? Combineer dan je warmtepomp met een gashaard. De haarden van DRU geven veel warmte en zorgen voor een hoger wooncomfort. De gezelligheid krijg je er gratis bij!

13548-N

Wil je vanaf twee of drie kanten het vlammenspel kunnen zien? Dat kan met een doorkijkhaard!

Foto Dru Belgium

13548-N

De haarden van DRU geven veel warmte en zorgen voor een hoger wooncomfort.

Foto Dru Belgium

Een warmtepomp werkt op lage temperatuur en haalt zijn warmte uit de buitenlucht. Zakt de temperatuur onder het vriespunt? Dan is het mogelijk dat je warmtepomp niet meer voor voldoende warmte zorgt.

Duurzame combinatie

Wil je op safe spelen? Combineer je warmtepomp dan met een gashaard: de warmtepomp zorgt voor de basiswarmte en de gashaard voor lokale verwarming tijdens koude periodes. Bovendien is deze combinatie een duurzaam en toekomstbestendig alternatief.

Gezellige gashaard

Combineer je je warmtepomp met een energiezuinige haard op gas? Dan geniet je tijdens de wintermaanden van meer wooncomfort. Je verwarmt je woning snel en efficiënt. Bovendien zorgt een gashaard ook voor een gezellige sfeer.

Uitgebreid gamma

Bij DRU vind je een uitgebreid gamma gashaarden: een vrijstaande, vrijhangende of een inbouwgashaard. Wil je vanaf twee of drie kanten het vlammenspel kunnen zien? Of zelfs vanuit twee verschillende ruimtes? Dat kan met een doorkijkhaard! Ontdek hier het volledige gamma gashaarden.

Geschikt voor elke woonsituatie

Dankzij het PowerVent-systeem van DRU installeer je jouw nieuwe gashaard waar jij maar wil. Je kiest zelf de plek waar jouw haard komt te staan. Wist je dat je ook een gashaard kan installeren als je niet bent aangesloten op het gasnet? Dan kan je kiezen voor propaanhaarden die werken met propaangas in flessen. Een gashaard is dus echt voor iedereen geschikt!

Meer weten?

Vraag een gratis brochure aan en ontdek de gashaard die bij jou past. Wil je graag persoonlijk advies? Ga naar een dealer in je buurt of maak online een afspraak. Wij helpen je graag verder.

10 dingen die je moet weten over kachels en haarden


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10250-13548/dru-belgium/partnerberichten/bang-dat-je-warmtepomp-niet-volstaat-in-de-winter-dit-is-de-oplossing/