livios logo

Milieuvriendelijk verwarmen met hout? Deze haarden voldoen nu al aan de eisen van 2022

Verwarmen met hout milieuonvriendelijk? Niet bij DRU! DRU voert de nieuwe Europese EcoDesign-richtlijn die in 2022 van kracht gaat voor houtkachels nu al in. Koop je een nieuwe houtkachel? Dan voldoe je nu al aan de toekomstige energie-eisen.

13549-N

Wist je dat de nieuwste generatie houtkachels veel minder schadelijke stoffen uitstoot?

Foto Dru Belgium

13549-N

Vrijwel alle houthaarden van DRU voldoen nu al aan de toekomstige eisen.

Foto Dru Belgium

Houtkachels, pelletkachels en open haarden moeten een pak milieuvriendelijker zijn tegen 2030. Ze moeten de helft minder schadelijke stoffen uitstoten dan in 2016. Daarom voert Europa vanaf 2022 de EcoDesign-richtlijn in. Lees hier meer over de strenge eisen. De ‘Green Deal’ van de Vlaamse overheid en de houtkachelsector stelt ook dat we verouderde toestellen moeten vervangen.

Vervang je oude kachel

Wist je dat de nieuwste generatie houtkachels veel minder schadelijke stoffen uitstoot? Alleen daarom al is het verstandig om een nieuwe kachel te installeren. Bovendien geniet je ook van een hoger rendement. Je verbruikt dus minder hout, waardoor ook je stookkosten dalen. Driedubbel voordeel!

EcoDesign

Wil je tegemoetkomen aan de toekomstige EcoDesign-richtlijn? Vrijwel alle houthaarden van DRU voldoen nu al aan deze strenge eisen. Met een Spartherm-haard of een haard uit het assortiment van Dik Geurts geniet je nog jaren van de gezellige warmte van hout.

Uitgebreid gamma

Onbezorgd hout stoken doe je dus met een kachel of haard van DRU. Je kan bij ons terecht voor een uitgebreid gamma haarden en kachels. Voor ieder wat wils. Vraag online je gratis brochure aan of ontdek hier het volledige assortiment.

Meer weten?

Wil je zeker zijn dat jouw kachel aan de toekomstige eisen voldoet? Ga dan langs bij een dealer in je buurt voor advies of surf naar www.drufire.com.

10 dingen die je moet weten over kachels en haarden


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10250-13549/dru-belgium/partnerberichten/milieuvriendelijk-verwarmen-met-hout-deze-haarden-voldoen-nu-al-aan-de-eisen-van-2022/