livios logo

Wat is jouw ideale BENOvatietraject?

Gewoon renoveren? Als het van de Vlaamse overheid afhangt, doen Vlamingen daar voortaan niet meer aan mee. Wie verstandig is, gaat vanaf nu BENOveren.

10302-N

Stippel jouw BENOvatietraject uit

Foto Gyproc

10302-N

Ontvang gratis de BENOvatiekrant

Foto Gyproc

10302-N

Ontdek jouw BENOvatietraject

Foto Gyproc

BENOveren staat voor ‘beter renoveren’. Dit wil zeggen dat je als verbouwer hogere ambities koestert op het vlak van energieprestaties en de diverse renovatiestappen in de meest logische volgorde uitvoert.

BENOveren doe je met Gyproc

Gyproc is één van de pioniers die het BENOveren ondersteunt. Want bij Gyproc vinden wij het belangrijk dat jouw renovatie je het nodige comfort biedt, maar daarnaast ook kwalitatief en duurzaam is.

Wat zijn de voordelen?

BENOveren houdt dus in dat je energiezuinig en efficiënt moderniseert. Maar daarnaast ook je energiefactuur verlaagt, je wooncomfort verhoogt, je woning een toegevoegde waarde geeft en het milieu een dienst bewijst. Renoveren doe je dus maar beter meteen goed! Op www.mijnBENOvatie.be vind je hierover alle informatie.

Het ideale BENOvatietraject bestaat uit 5 stappen. Ontdek de verschillende stappen hier !

Ontvang gratis de BENOvatiekrant

Sinds kort kan je je gratis registreren voor de BENOvatiekrant. Zo krijg je ongeveer elke 3 maanden heel wat nuttige BENOvatietips & -tricks in je mailbox en blijf je op de hoogte van de beste BENOvatie-oplossingen voor jouw woning. Schrijf je nu in! 

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10259-10302/gyproc/partnerberichten/wat-is-jouw-ideale-benovatietraject/