livios logo

Uiterst sterk, stootvast én een strakke look? Met een Habito binnenwand win je 5x!

Een ruimte opdelen, je zolder afwerken, een voorzetwand zetten, … Gipsplaten lenen zich perfect voor een flexibele inrichting van je woning. Zeker als je vertrouwt op Habito®, de nieuwe massieve gipsplaat van Gyproc®. 

12402-N

Aan 1 schroef kan je tot 30 kilo ophangen! Flatscreens of legplanken vastmaken is kinderspel.

Foto Gyproc

1. Extra stevig

Habito is tot vijf keer sterker dan traditionele bouwmaterialen! Daarmee is deze nieuwe gipsplaat van Gyproc® onklopbaar op het gebied van oppervlaktehardheid. Een hoek die afbreekt? Of een plaat die doormidden breekt bij het manoeuvreren? Onmogelijk met de robuuste Habito®. Bij zo’n sterke plaat hoort natuurlijk ook een sterke hoekbescherming. En daar heeft Gyproc® met AquaBead® de ideale oplossing voor in huis. 

2. Geluidsisolerend

Bouwgronden worden steeds kleiner en we wonen alsmaar dichter op elkaar. Daarmee stijgt de kans op geluidsoverlast. Ook daar heeft Gyproc rekening mee gehouden. Met Habito® werk je elke wand in elke kamer fluisterstil af. Tussen de Metal Stud® profielen breng je eenvoudig en snel minerale wol aan zodat je ook geluidsoverlast tussen aanpalende ruimtes buitenspel zet. Kortom, met Habito® haal je een massieve buffer in huis tegen storend geluid. 

3. Stootvast

Vallend speelgoed, het tikken van de stofzuiger, openslaande deuren … een binnenwand krijgt heel wat te verduren. Maar daar hoef je bij Habito® niet van wakker te liggen. Zelfs niet als je voor de duizendste keer met je stoel tegen de wand opstoot. Deze massieve plaat is tot 50% beter bestand tegen schade dan pleisterwerk. Het is dan ook de beste keuze in ruimtes die je veel gebruikt.

4. Snel geplaatst

Habito® plaats je even snel en makkelijk als standaard Gyproc® platen. Ondanks hun speciale, sterke gipskern volstaat een stanleymes om de platen in te snijden. Daarna kan je ze plooien en breken. Kabels van stopcontacten, schakelaars en media-aansluitingen werk je netjes achter de platen weg. Bovendien komt er bij deze plaatsing geen stof of water aan te pas, waardoor je wand meteen klaar is om verder af te werken.

5. Enorm draagkrachtig

Spaanplaatschroeven met een diameter van 5 mm en een schroevendraaier. Meer heb je niet nodig om voorwerpen aan een Habito® wand te bevestigen. Meer zelfs, aan één schroef kan je zelfs tot dertig kilo ophangen! Zo wordt het vastmaken van flatscreens, gordijnroedes of legplanken echt kinderspel.

Aan de slag!

Ben je benieuwd welke voordelen Habito® nog heeft voor jouw bouw- of renovatieproject? Download de brochure voor meer info. Ga je graag al aan de slag met deze massieve gipsplaten? Hier vind je een overzicht van verdelers in jouw buurt.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10259-12402/gyproc/partnerberichten/uiterst-sterk-stootvast-en-een-strakke-look-met-een-habito-binnenwand-win-je-5x/