livios logo

Zelf nieuwe wanden of plafonds plaatsen? Gyproc® maakt het je gemakkelijk!

Wil je zelf de handen uit de mouwen steken en een binnenwand, voorzetwand of plafond plaatsen? Dan ben je bij Gyproc® aan het juiste adres. Van het materiaal tot de uitvoering word je stap voor stap begeleid naar een perfect resultaat!

13111-NL

Een goede voorbereiding verzekert dat je klus van begin tot eind vlot verloopt.

Foto Gyproc

13111-NL

Welke Gyproc® gipskartonplaat het meest geschikt is, hangt af van jouw noden.

Foto Gyproc

13111-NL

Wil je een massieve plaat die tegen een stootje kan? Kies dan voor Gyproc® Habito®.

Foto Gyproc

13111-NL

Gyproc® is niet enkel een gipskartonplaat, maar een volledig systeem.

Foto Gyproc

Meer dan een gipskartonplaat

Gyproc® is niet enkel een gipskartonplaat, maar een volledig systeem. Een juiste plaatsing en afwerking zijn jouw garantie op een goed resultaat. Daarom biedt Gyproc® een brede waaier aan kwaliteitsvolle producten die in de officiële verkooppunten beschikbaar zijn. Er is een compleet assortiment toebehoren voor de plaatsing en producten voor een vlekkeloze afwerking, van Metal Stud® profielen tot voegproducten en primers.

De juiste keuzes

Of je nu een voorzetwand, een scheidingswand of een plafond wil plaatsen, voor elke verbouwsituatie is er een aangepaste oplossing. Welke Gyproc® gipskartonplaat het meest geschikt is, hangt af van jouw noden. Wil je een massieve plaat die tegen een stootje kan? Kies dan voor Gyproc® Habito®, de sterkste gispkartonplaat. Gyproc® Soundbloc® is dan weer ideaal voor een hoog geluidscomfort, en met Gyproc® Activ’Air® kies je voor een gezond binnenklimaat.

Voorbereiding is het halve werk

Elke vakman zal het bevestigen: goed begonnen is half gewonnen. Denk op voorhand na over wat je nodig hebt voor je klus. Hoeveel gipskartonplaten heb je nodig, en welk profielsysteem wil je gebruiken? Welk gereedschap heb je hiervoor nodig? Ook bij de afwerking zijn er verschillende voegsystemen en primers om uit te kiezen. Een goede voorbereiding verzekert dat je klus van begin tot eind vlot verloopt.

Gyproc® calculator

Gelukkig sta je er niet alleen voor. De Gyproc® calculator is een tool waarmee je precies kan berekenen welk materiaal je nodig hebt. Kies de ruimte die je onder handen wil nemen en welke wanden of plafond je gaat aanpakken. De calculator geeft je een overzicht van al het materiaal dat je nodig hebt: van de gipskartonplaten tot vijzen en gereedschap. Met die lijst kan je naar de dichtstbijzijnde winkel stappen. Zo begin je zonder zorgen aan je klus!

Probeer de Gyproc® calculator uit.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10259-13111/gyproc/partnerberichten/zelf-nieuwe-wanden-of-plafonds-plaatsen-gyproc-maakt-het-je-gemakkelijk/