livios logo

Inspiratie nodig voor je interieur? Ontdek de nieuwe Gyproc® Configurator!

Is jouw interieur aan vernieuwing toe? Soms volstaat een likje verf niet en wil je ingrijpender vernieuwen. Misschien heb je net een woning gekocht en wil je de ruimtes herinrichten? Gyproc® is jouw ideale partner om je interieur om te toveren in een thuis zoals jij het voor ogen hebt. Laat je inspireren door onze gloednieuwe Gyproc® Configurator.

14264-NL

Foto Gyproc

14264-NL

Foto Gyproc

14264-NL

Foto Gyproc

Gyproc® helpt je bij elke klus

Je interieur aanpakken doe je niet alleen. Met de nieuwe Configurator helpt Gyproc® je om de juiste keuzes te maken en de beste oplossingen te vinden voor jouw woning. Met een Gyproc® wand zijn de mogelijkheden talrijk. Een onderbenutte zolder tover je zo om in een hobbykamer of extra slaapkamer. Ook nieuwe binnenwanden in de woonkamer kunnen je interieur er als nieuw laten uitzien. Met relatief eenvoudige ingrepen kan je de hele inrichting van je woonst naar je hand zetten en het onontgonnen potentieel volledig benutten.

Weet je precies welke ingrepen je wil doen…

Welke ingrepen je ook voor ogen hebt, het is niet altijd makkelijk om de juiste oplossing te vinden en de beste keuze te maken. Of je nu een voorzetwand voor een bestaande muur wil plaatsen, een extra scheidingswand wil toevoegen om een ruimte op te splitsen of je plafond wil vernieuwen, er zijn talloze mogelijkheden voor elke klus. Laat je wensen los op de Configurator, en je krijgt telkens de beste oplossing op maat voor jouw renovatie.

Of ben je gewoon op zoek naar wat inspiratie?

Weet je nog niet goed wat de mogelijkheden zijn voor jouw interieur en wil je gewoon de mogelijkheden verkennen? De Configurator zal je niet alleen een goed idee geven van wat je kan bereiken met Gyproc®. De prachtige designs in de Configurator zullen ongetwijfeld een inspiratiebron vormen voor wat je met je interieur kan doen. Het visualiseren van je ideale woning is een uitstekende manier om knopen door te hakken en concrete plannen te maken.

Neem het heft in eigen handen!

De Configurator is meer dan een inspiratiebron. Voor elke ingreep kan je tot in detail aangeven wat je verwacht van Gyproc®. Wil je sanitair wegwerken in een scheidingswand, ben je van plan om een flatscreen op te hangen of wil je ook akoestisch isoleren? Je kan alle informatie invoeren in de Configurator om de best mogelijke oplossingen te vinden. Nadat je alle keuzes doorlopen hebt, kan je een handige boodschappenlijst maken waarmee je naar de doe-het-zelfzaak kan stappen. Je hebt niks meer nodig, zelfs de schroeven en de tape staan op je lijstje! Een goede voorbereiding is het halve werk. Met de Gyproc® Configurator kan je de voorbereiding helemaal zelf doen, en je hoeft er zelfs de zetel niet voor uit te komen!

Ontdek de Gyproc® configurator!

10 dingen die je moet weten over interieurinrichting


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10259-14264/gyproc/partnerberichten/inspiratie-nodig-voor-je-interieur-ontdek-de-nieuwe-gyproc-reg-configurator/