livios logo

Waarom je als doe-het-zelver best dit jaar je dak nog isoleert

Hou je je woning graag koel in de zomer en warm in de winter? Dan is het logisch dat je een goede dakisolatie overweegt. Ben je bovendien van plan deze werken zelf uit te voeren? Isoleer je dak dan nog voor het einde van dit jaar. Zo heb je nog recht op een energiepremie van 2€/ m².

14418-NL

Foto Gyproc

14418-NL

Foto Gyproc

Zelf je dak isoleren wordt iets duurder in 2021

De voorbije jaren kon je als doe-het-zelver een premie voor dakisolatie van 2€/ m² aanvragen. Die premie geldt nog steeds tot 31/12/2020. Daarna krijg je enkel nog een premie wanneer je je dak laat isoleren door een vakman.

Toch nog aanspraak maken op deze dakisolatiepremie?

Isoleer dan nog voor het einde van dit jaar je hellend dak. Zorg er bovendien voor dat de R-waarde van je isolatie minstens 4,5 m²K/W bedraagt. Met Isoconfort 35 van 160 mm en meer en Rollisol plus van 180 mm en meer, helpt ISOVER je op weg.

Bereken snel hoeveel materiaal je nodig hebt met onze handige dakisolatiecalculator. Ben je op zoek naar een ISOVER verdeler in je buurt?  Vind hem hier.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10259-14418/gyproc/partnerberichten/waarom-je-als-doe-het-zelver-best-dit-jaar-je-dak-nog-isoleert/