livios logo

Habito®: de Gyproc® wand die alles aankan

Modern, klassiek, landelijk of minimalistisch: welke stijl je ook verkiest voor jouw nieuwe interieur, een goede basis is onmisbaar voor een afwerking waar je jarenlang plezier aan beleeft. Die basis zet je in je keuken, woonruimte of slaapkamer eenvoudig met de Habito® gipsplaat van Gyproc®.

15570-NL

Foto Gyproc

15570-NL

Foto Gyproc

15570-NL

Foto Gyproc

Aangepaste oplossing

Of het nu gaat over een voorzetwand, scheidingswand of plafond, het is belangrijk om te werken met de meest geschikte Gyproc® gipskartonplaat. Zo gebruik je in vochtige ruimtes best de groene WR gipsplaten, maar is de robuuste en akoestisch isolerende Gyproc® Habito® gipsplaat het meest geschikt voor bijvoorbeeld je keuken, living of slaapkamer.

Tip: de Gyproc® Configurator helpt je bij het vinden van de juiste oplossingen voor jouw nieuwbouw- of renovatieproject. Je krijgt advies op maat voor elke ruimte en een handige materiaallijst waarmee je rechtstreeks naar een Gyproc® verkooppunt in jouw buurt kan.

Jouw droomkeuken

Ongeacht of er een keukenprins(es) in jou schuilgaat of niet, de kans is groot dat je in je nieuwe keuken wandkasten wil ophangen om je keukenmateriaal of servies in op te bergen. De robuuste Habito® gipsplaat is in dat geval de ideale keuze. Habito® gipsplaten zijn niet alleen schokbestendig, maar ook ijzersterk. In vergelijking met traditionele Gyproc® gipsplaten is deze gipsplaat zelfs vijf keer sterker, zodat je er met een gerust hart zware voorwerpen aan kan bevestigen.

Waardige woonkamer

Je televisie, een mooi schilderij of wandplanken om je uitgebreide boekencollectie op uit te stallen, je bevestigt het allemaal probleemloos zonder pluggen op de Habito® plaat. Met de spaanplaatschroeven van 5 mm die worden meegeleverd bij elk doosje Habito® schroeven kan je voorwerpen tot 30 kg per ophangpunt bevestigen. Daarnaast zijn Habito® gipsplaten bijzonder stootbestendig. De stevige kern zorgt er dan ook voor dat bijvoorbeeld spelende kinderen of de verhuis van je meubels veel minder impact hebben op je muren dan het geval zou zijn bij een traditionele wand.   

Slapen in alle rust

Je tienerzoon die gitaar leert spelen, je dochter die luidkeels meezingt met haar favoriete band of de buren die een verhitte discussie voeren, geluidsoverlast kan flink storend zijn als jij probeert te slapen. Dankzij de akoestische isolatie van de Habito® gipsplaat worden geluiden uit aanpalende kamers of woningen efficiënt gedempt en ben jij zeker van een optimale nachtrust.

Genieten met een gerust hart

Wil jij in je keuken, woonkamer of slaapkamer met een gerust hart kunnen genieten van je nieuwe interieur? Stel dan snel je materialenlijst samen met behulp van de Gyproc® Configurator en breng een bezoekje aan je dichtstbijzijnde Gyproc® verkooppunt. Zo creëer je in een-twee-drie de basis voor de afwerking van jouw droomwoning.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10259-15570/gyproc/partnerberichten/habito-reg-de-gyproc-reg-wand-die-alles-aankan/