livios logo

Totaalrenovatie: voor elke kamer de geschikte wand

Is jouw woning verouderd en aan een volledige renovatie toe? Dan kan je met nieuwe wanden en plafonds gemakkelijk de basis leggen voor een volledige make-over. Het enige wat je moet doen, is de juiste Gyproc® plaat selecteren voor elke ruimte, zodat je niet alleen zeker bent van een vlekkeloze afwerking, maar daarna ook jarenlang kan genieten van jouw vernieuwde woning.

15572-NL

Foto Gyproc

15572-NL

Foto Gyproc

15572-NL

Foto Gyproc

15572-NL

Foto Gyproc

Egale wanden

Moet je nieuwe scheidingswand geen zware voorwerpen dragen? Heb je geen specifieke eisen op het vlak van akoestische isolatie of stootbestendigheid? En werk je niet in een ruimte met wisselende vochtigheid? Dan kan je probleemloos met de Gyproc® A ABA of 4xABA gipsplaten aan de slag. De afgeschuinde boorden zorgen ervoor dat je de platen gemakkelijk kan voegen en je de scheidingswand mooi egaal kan afwerken.

Robuuste muren

Voor muren die je wil aankleden met zware voorwerpen zoals wandkasten, een grote televisie of een schilderij is de Habito® gipsplaat de beste oplossing. Deze robuuste plaat is tot vijf keer sterker dan traditionele gipsplaten en erg stootbestendig. Bovendien is de Habito® gipsplaat akoestisch isolerend, zodat geluiden uit aanpalende ruimtes of woningen efficiënt worden gedempt. Ideaal dus voor zowel je keuken, woonruimte als slaapkamers waar je kinderen zorgeloos kunnen spelen en jij geniet van de nodige rust.  

Vochtbestendige badkamer

Staat het vernieuwen van de badkamer ook op je to-dolijstje? Dan raden we zowel voor de wanden als het plafond de groene Gyproc® WR platen aan. Deze gipsplaten hebben een verhoogde water- en brandwerendheid en zijn dus geschikt voor ruimtes met een wisselende vochtigheidsgraad. Om ook de voegen waterwerend af te werken, gebruik je de speciale ABA-voegband Hydro en de vocht- en schimmelbestendige Hydro JointMix.

Gezond binnenklimaat

Voor wie een goede luchtkwaliteit in huis een prioriteit is, voorziet Gyproc® sommige gipsplaten met Activ’Air®. Zo zijn de Premium 4xABA gipsplaten standaard uitgevoerd met de luchtzuiverende Activ’Air® technologie. Die zorgt ervoor dat ongezonde stoffen afkomstig van bijvoorbeeld bouw- en decoratiematerialen zoals verf of lijm worden geneutraliseerd en de kwaliteit van de binnenlucht geoptimaliseerd.

Helpende hand

Kan je wel een helpende hand gebruiken om te bepalen welke gipsplaat nu uiteindelijk de juiste keuze is voor de ruimtes die jij wil renoveren? Doe een beroep op de Gyproc® Configurator. Deze handige tool vertelt je in een handomdraai wat de beste oplossing is voor jouw woning en geeft je als kers op de taart een volledige materiaallijst waarmee je rechtstreeks naar het dichtstbijzijnde Gyproc® verkooppunt kan.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10259-15572/gyproc/partnerberichten/totaalrenovatie-voor-elke-kamer-de-geschikte-wand/