livios logo

De perfecte hoekafwerking voor een strak interieur!

De kracht van een wand in Gyproc® schuilt in de afwerking. Behalve de voegen waar twee platen op elkaar aansluiten, verdienen ook de hoeken extra aandacht. Gelukkig zijn er twee hulpmiddelen waarmee het niet meer fout kán gaan. Succes ermee!

15958-NL

Foto Gyproc

15958-NL

Foto Gyproc

15958-NL

Foto Gyproc

15958-NL

Foto Gyproc

Specialisten zijn het erover eens. Het afwerken van de hoeken is het meest complexe onderdeel van het plaatsen van gipskartonplaten. Om ervoor te zorgen dat jouw interieur er toch mooi strak uitziet, heeft Gyproc® twee onmisbare hulpmiddelen ontwikkeld die het plaatsen van hoeken vergemakkelijken.

1. Eerste hulp bij buitenhoeken

Je kent ze ongetwijfeld, die klassieke, starre ‘voegijzers’ om buitenhoeken mee af te werken. Maar wat nu als je hiervoor een veel makkelijker te verwerken en af te voegen alternatief zou kunnen gebruiken? Dan krijg je AquaBead® Buitenhoek 90° van Gyproc®! Met dit kunststof gewapend, zelfklevend versterkings- en afwerkingsprofiel is het plaatsen van buitenhoeken kinderspel.

Bekijk hieronder hoe je AquaBead® moet gebruiken!

2. Flexibele binnenhoeken

Als je een oude wand afwerkt, is de kans klein dat alle hoeken perfect haaks zijn. Wat je dan nodig hebt, is flexibiliteit! En dat is precies wat Gyproc® Flexibele Voegband jou kan bieden. Deze voegband is geschikt voor buiten- en binnenhoeken in elke gewenste hoek, bijvoorbeeld ook voor de aansluiting van een schuin dakvlak op een rechte wand.

TIP: Ben je op zoek naar de beste Gyproc® oplossing voor jouw woning? Ontdek het nu met onze handige Configurator.

 


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10259-15958/gyproc/partnerberichten/de-perfecte-hoekafwerking-voor-een-strak-interieur/