livios logo

Habito®: de gipsplaat die tegen een stootje kan

Wist je dat je massieve binnenmuren kan bouwen met Habito®, de robuuste gipsplaten van Gyproc®? Het is een betaalbaar, duurzaam alternatief voor wanden uit blokken of steen, en veel gemakkelijker te plaatsen. Deze oplossing is op alle vlakken sterker dan andere wandsystemen, en is perfect geschikt voor je keuken, woonkamer en slaapkamers.

16307-NL

Foto Gyproc

16307-NL

Foto Gyproc

16307-NL

Foto Gyproc

16307-NL

Foto Gyproc

16307-NL

Foto Gyproc

Wat hangt er aan de wand?

Habito® gipsplaten hebben een hoog draagvermogen. Wil je ergens een wandkast, groot tv-toestel, duur kunstwerk of een ander zwaar element aan je wand bevestigen? Dan zijn deze extra sterke platen precies wat je nodig hebt. Ze zijn tot vijf keer sterker dan traditionele gipsplaten.

Met één spaanplaatschroef zonder plug, standaard meegeleverd bij een doos Habito® schroeven, bevestig je voorwerpen tot 30 kilogram aan een ophangpunt. Bovendien kan je alle technieken in de wand integreren. Als finishing touch geef je hem in een handomdraai een gladde afwerking.

Hoor wie klopt daar …

Als je stevige wanden wil die lang mooi en ongeschonden blijven, zit je met de stootbestendige Habito® gipsplaten goed. Ze zijn scheurvrij en dankzij hun stevige kern zijn ze bestand tegen impact van spelende kinderen, onstuimige huisdieren, vliegende borden of meubilair en tegen gebruikelijke slijtage. In ruimtes waar echt geleefd wordt, kan dat wel eens handig zijn. 

Wat er nóg mooi aan is: aan de andere kant van de wand zal je van al dat geweld niets horen. Deze robuuste platen hebben uitstekende geluidsisolerende eigenschappen. 

Snel shoppen en monteren

Je boodschappenlijst voor de doe-het-zelfwinkel stel je snel op met de handige Gyproc® Configurator. In een paar muisklikken geeft deze tool jou een volledige lijst met alle nodige materialen in de juiste hoeveelheden. Zo vergeet je ook de zelftappende Habito® snelbouwschroeven niet, waarmee de plaatsing van je Habito® gipsplaten van een leien dakje loopt. Betalen kan ook met EcoCheques, want deze platen belasten het milieu het minste van alle binnenwandsystemen!

9 dingen die je moet weten over pleisterwerken


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10259-16307/gyproc/partnerberichten/habito-de-gipsplaat-die-tegen-een-stootje-kan/