livios logo

Haal jouw gratis bouw- en renovatieboek af op bouw&reno

Plannen voor een nieuwbouw of grote verbouwing? Haal dan zeker jouw gratis exemplaar van Verstandig Bouwen en Renoveren af in de inkomhal op bouw&reno.

10958-N

Verstandig Bouwen en Renoveren is een onmisbare leidraad voor jouw bouw- of renovatieplannen.

Foto Livios

Onmisbare leidraad

De bouwgids 'Verstandig Bouwen en Renoveren' telt ruim 300 pagina's en doet het bouwproces van a tot z op een heldere manier uit de doeken. Ontdek de allernieuwste trends, technieken, reglementeringen, premies ... Kortom, een onmisbare leidraad voor jouw stevige bouw- of renovatieplannen!

Gratis op bouw&reno

Het boek heeft een winkelwaarde van 29 euro, maar is tijdens bouw&reno gratis. Het enige wat je moet doen is:

  • een enquête invullen
  • een officieel bouwdocument van maximaal 1 jaar oud - of een kopie ervan – voorleggen. Dit kan een bouwplan, mail van de notaris, koopovereenkomst … zijn. Dat mag op papier, op je gsm of tablet.

Bestel en haal af

Wacht niet langer en reserveer nu je gratis exemplaar van het boek 'Verstandig Bouwen en Renoveren'. Haal het daarna op aan de stand van Livios in de inkomhal tijdens bouw&reno, van 11 tot 19 januari in Antwerp Expo.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10270-10958/livios/partnerberichten/haal-jouw-gratis-bouw-en-renovatieboek-af-op-bouwreno/