livios logo

Een geslaagd (ver)bouwproject? Check gratis je bouwpartner voor je aan je bouwavontuur begint

Wil je zeker zijn dat jouw bouwpartner 100% betrouwbaar is? Ga dan niet zomaar in zee met eender welke aannemer of bouwfirma. Graydon biedt je een uitgebreid bedrijfsrapport aan waarmee je snel en makkelijk controleert of je bouwpartner er financieel goed voor staat. Dankzij Livios kan je momenteel gratis een rapport aanvragen. 

13762-NL

Foto Livios

13762-NL

Foto Livios

Een betrouwbare bouwpartner is essentieel voor jouw (ver)bouwproject. Een aannemer die tijdens de werken bij je thuis failliet gaat? Dat is voor velen een ware nachtmerrie. Controleer daarom op voorhand of jouw bouwpartner zich in een financieel gezonde situatie bevindt. Met een uitgebreid bedrijfsrapport van Graydon krijg je actuele en betrouwbare bedrijfsinformatie. Benieuwd hoe zo’n rapport eruit ziet? Ontdek het hier.

Vraag je gratis bedrijfsrapport aan 

Zoek je een aannemer of professional waarop je kan bouwen? Vraag dan een vrijblijvend bedrijfsrapport van Graydon aan. Zo’n rapport kost 45 euro, maar dankzij een actie van Livios kunnen de eerste 500 (ver)bouwers een gratis rapport aanvragen.

100% betrouwbaar

Hoe vraag je een bedrijfsrapport aan? Surf naar www.graydongo.be, geef in de zoekbalk de bedrijfsnaam van jouw bouwpartner in en klik op ‘Koop’. Vergeet niet om de promocode ‘Livios_check_500’ in te vullen voordat je je bestelling afrondt. Met deze promocode kunnen de eerste 500 (ver)bouwers een gratis rapport ontvangen.

Wat je daarvoor moet doen?

1. Ga naar https://graydongo.be
2. Geef in de zoekbalk bovenaan de naam van jouw bouwpartner in en klik op ‘Koop’
3. Selecteer ‘Eenmalige rapporten’ en vul de promocode ‘Livios_check_500‘ in
4. Vul je gegevens in en klik op ‘Ga verder’
5. Controleer je bestelling

Vergelijk meerdere professionals

Ben je niet bij de eerste 500 (ver)bouwers of wil je verschillende aannemers of professionals met elkaar vergelijken? Dan biedt Livios je een korting van 50% aan. Met de promocode ‘Livios_check_50pct’ ontvang je een vrijblijvend bedrijfsrapport aan de helft van de prijs.

Ben jij bij de eerste 500 aanvragers? Ontdek het hier en vraag je gratis bedrijfsrapport aan. Zo kan jouw (ver)bouwavontuur zorgeloos starten!

 

14 dingen die je moet weten over bouwpartners


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10270-13762/livios/partnerberichten/een-geslaagd-ver-bouwproject-check-gratis-je-bouwpartner-voor-je-aan-je-bouwavontuur-begint/