livios logo

Je verbouwplannen goed voorbereiden? Bestel je gratis renovatiemagazines!

Droom je van een nieuwe keuken of badkamer? Of is je oude ketel dringend aan vervanging toe? Zelfs een kleine renovatie vraagt om een goede voorbereiding. De gratis verbouwmagazines ‘Mijn Verstandige Verbouwing’ bieden informatie en inspiratie voor jouw renovatieproject.

14495-NL

Foto Livios

14495-NL

Foto Livios

14495-NL

Foto Livios

14495-NL

Foto Livios

5 thema’s

Mijn Verstandige Verbouwing is de ideale leidraad voor een kleine renovatie. De inhoud van het magazine hangt af van welk thema je selecteert. Er zijn vijf thema’s verkrijgbaar:

  • Keuken en huishoudtoestellen
  • Badkamer en wellness
  • Verwarming en koeling
  • Isolatie en ventilatie
  • Ramen en deuren, rolluiken en zonwering

Ontdek hier de thema’s.

Praktische info

Deze magazines bieden een waaier aan informatie met artikels en reportages op maat van jouw renovatieproject. Je vindt er ook actuele richtprijzen en producten. Zo doe je niet alleen inspiratie op, maar kan je ook een nauwkeurige budgettering opstellen. Daarnaast bevat het magazine ook een handige renovatiewijzer als leidraad voor jouw project.

Gratis voor elke verbouwer

Goed nieuws: Mijn Verstandige Verbouwing is gratis voor elke verbouwer. Je kan de magazines makkelijk en snel bestellen. Kies de thema’s die het best bij jouw verbouwing passen en vraag je verbouwmagazine aan. Ze worden gratis bij je thuis geleverd.

Tip: Ga je je woning echt grondig verbouwen? Vaag dan gratis het boek Verstandig bouwen en Renoveren aan. Hierin komt het volledige (ver)bouwproces aan bod.

13 dingen die je moet weten over verbouwpartners


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10270-14495/livios/partnerberichten/je-verbouwplannen-goed-voorbereiden-bestel-je-gratis-renovatiemagazines/