livios logo

Van verwarming tot ventilatie. Ontdek alles wat je moet weten over energie in ons gratis magazine

Elektriciteit, verwarming, sanitair warm water, ventilatie … Deze installaties zijn onmisbaar voor het comfort in je woning. De mogelijkheden zijn de laatste jaren enorm toegenomen, waardoor het moeilijker wordt om de juiste keuze te maken voor jouw woning. In dit magazine helpen we je graag op weg.

16084-NL

Foto Livios

Wat mag je verwachten?

Zowel bij een nieuwbouw als bij een renovatieproject moet je heel wat energetische knopen doorhakken: toch nog kiezen voor aardgas? Of beter voor hernieuwbare energie? Zonnepanelen? Een warmtepomp? Wat levert het beste rendement op korte en lange termijn? Het zijn geen makkelijke vragen die we in dit magazine voor je proberen op te lossen.

Bekijk de preview van het magazine

Naast de keuze voor welk soort energie je wil, moet je ook nog beslissen hoe je je woning wil verwarmen en ventileren. We leggen de verschillende opties aan je uit.

Naast tal van interessante artikels, reiken we je ook heel wat tips aan. En we geven je ook nog graag even mee hoe je efficiënt kan besparen op warm water.

Wacht niet langer en bestel nu je gratis exemplaar!


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10270-16084/livios/partnerberichten/van-verwarming-tot-ventilatie-ontdek-alles-wat-je-moet-weten-over-energie-in-ons-gratis-magazine/