Bewaak je huis vanaf je smartphone

In een wereld die steeds meer verbonden is, is de smartphone onmisbaar geworden… zelfs in termen van veiligheid. Verbonden met je slim alarmsysteem, stelt de Safe@home-applicatie je in staat je huis in de gaten te houden en je alarmsysteem op afstand te bedienen vanaf je smartphone. Aanzienlijke voordelen.

Hou je huis in de gaten

Kijk de beelden van bewakingscamera's in realtime of raadpleeg op elk moment de geschiedenis van mensen die het alarm uitschakelen. Dit geeft je gemoedsrust, wetende dat je kind bijvoorbeeld veilig thuis is gekomen van school.

Beheer je alarmsysteem vanop afstand

Ben je vergeten je alarmsysteem in te schakelen? Regel het vanop afstand via de applicatie op je smartphone. Je kunt er zelfs voor kiezen om voor bepaalde zones in je huis het alarmsysteem gedeeltelijk aan of uit te zetten. ‘s Nacht, bijvoorbeeld, hoeft alleen de begane grond te worden geactiveerd zodat je je boven vrij kan bewegen zonder een vals alarm te veroorzaken.

Onmiddellijk handelen in geval van alarm

Gaat je alarm af? Dan ontvang je live beelden op je smartphone. Zo kun je de oorzaak van het alarm controleren en ernaar handelen: breng de politie op de hoogte indien het inderdaad om een inbraakpoging gaat of schakel het alarmsysteem uit bij vals alarm.

Een brand detecteren

Een gerecht dat in de oven aanbrandt en je rookmelder gaat af? Je wordt onmiddellijk gewaarschuwd via je applicatie in geval van rook, zelfs als je thuis bent en het beveiligingssysteem uitgeschakeld is. Een absoluut pluspunt, want snelle detectie en nauwkeurige lokalisatie van de brand kunnen de gevolgen aanzienlijk beperken.

Optimaliseer je energieverbruik en simuleer een aanwezigheid

Bedien de lichten, schakel het systeem aan/uit, zet de verwarming aan of open/sluit de garagedeur. Dit alles in slechts één klik vanuit je applicatie. Deze domotica-functionaliteiten laten je toe om je energie efficiënter te beheren en kunnen ook een goede bondgenoot zijn om je aanwezigheid thuis te simuleren bij langdurige afwezigheid.

Wens je je woning te beveiligen met een alarmsysteem dat verbonden is met je smartphone? Neem contact met ons op. Onze beveiligingsadviseurs helpen je graag verder. Vrijblijvende offerte.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media