livios logo

Badkamertrends 2020

Ga je binnenkort jouw badkamer renoveren? En ben je benieuwd naar de badkamertrends voor 2020? Dan lichten we hier al een tipje van de sluier. Laat je inspireren door deze 7 badkamertrends voor 2020! 

13513-N

Balmani Mitra Elements in massieve notelaar

Foto X²O Badkamers

13513-N

Mitra meubelset combinatie wit en zwart

Foto X²O Badkamers

13513-N

Lago vrijstaand duo bad

Foto X²O Badkamers

13513-N

Storke Edge in betongrijs

Foto X²O Badkamers

 

  1. zwarte en witte aluminium profielen voor je douche of badkamermeubel
  2. wit en zwart, de perfecte match
  3. verfijnd design dankzij materialen als solid surface en cool metal
  4. industriële look met lichte of donkere betonkleuren
  5. asymmetrische wastafels met extra ruimte voor je make-up hoekje of accessoires
  6. met ronde spiegels ben je elke dag de mooiste van het land
  7. meubelen in massief hout, geïnspireerd door verticale houten gevelbekleding

1. Framed design
Laat fijne aluminium profielen van ramen en deuren, terugkomen in je badkamer! Deze komen zowel in een industrieel design als in een minimalistisch interieur tot hun recht. In zwart of in wit vormen ze de ideale omlijsting van je badkamerritueel!

2. Black & white match right
Een onweerstaanbare combinatie van zwart en wit maakt steeds indruk. Deze tegenpolen verenigen zich in een strak en pittig contrast. Een badkamermeubel in zwart lak laat zich vlot combineren met een wastafel in witte solid surface.

3. Verfijnd design
Dankzij innoverende materialen met onberispelijke afwerking creëer je een verfijnde look als nooit tevoren! Met Cool Metal kranen voor je wastafel bad of douche ben je helemaal up & trendy.
Solid surface materiaal blijft de trendsetter! Dit materiaal kent een ongeziene bestendigheid. Smooth & stylish, naadloos…voor je bad, wastafel, douchewandbekleding of douchetub.

4. Industriële inspiratie
De industriële interieurtrend is een blijver! Bij deze trend horen zowel lichte als donkere beton. Je houdt van die industriële look, maar wil ook een echt wellness gevoel? Kiezen en verliezen hoeft niet. Met de juiste combinatie aan wastafels, baden en douches maak je van je badkamer een echt wellness paradijs!

5. Asymmetrische perfectie
Regels zijn er om te verbreken! Speel met vormen en asymmetrie om extra dynamiek in je badkamer te brengen. Bovendien heb je met een asymmetrisch badkamermeubel ruimte voor je favoriete accessoires en make-up hoekje.

6. Mirror mirror on the wall
Ronde vormen geven ook badkamers een wauw-effect! Met een ronde spiegel, voorzien van geïntegreerde LED verlichting, staat je spiegelbeeld elke ochtend in de spotlight. Wil je witte of zwarte accenten laten terugkomen? Ga dan voor een spiegel met wit of zwart kader. Hoe dan ook…met deze ronde spiegels ben je ongetwijfeld ‘de mooiste van het land’!

7. Architecturale inspiratie
Inspiratie is overal! Dat bewijst de massief houten FORMA meubelreeks, geïnspireerd door de verticale houten gevelbekleding bij architecturale pareltjes. Je kan kiezen uit natuureik, notelaar of zwarte eik.

Bezoek onze Pinterest borden voor meer badkamertrends!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10284-13513/x2o-badkamers/partnerberichten/badkamertrends-2020/