livios logo

Betonkleur in je badkamer

Met betonkleur je in badkamer kun je verschillende looks creëren namelijk een strakke en moderne look of een stoere industriële look. Welke verkies jij? Heb je hulp nodig bij het uitrollen van deze stijl in je badkamer? Lees dan al onze tips!

14491-NL

Beton in de badkamer

Foto X²O Badkamers

14491-NL

Donker beton

Foto X²O Badkamers

14491-NL

Licht beton

Foto X²O Badkamers

Stoer industrieel – een combinatie van beton en zwart

Kies voor een badkamermeubel in een licht of donker betonkleur. Combineer dit met een wastafel of opzetkommen in een ruw materiaal. Voeg daarna zwarte accenten toe zoals zwart kraanwerk, zwarte accessoires of zwarte frames onder het meubel.

Strak modern - een combinatie van beton en wit

Een moderne look kun je creëren door je beton grijs meubel aan te vullen met wit. Je kan kiezen voor een wastafel in solid surface met matte afwerking. Hiermee geef je je badkamer een verfijnde, luxueuze look. Heb je het liever iets klassieker? Dan is blinkend composietmarmer een beter keuze. Net zoals bij de industriële look kun je hier een frame onder je meubel zetten. Deze keer wel in het wit.

Spelen met beton

Er zijn ook andere manieren om beton te integreren in je badkamer. Wil je beton gebruiken maar iets subtieler dan het meubel in betonkleur? Kies dan voor een keramische tegel met betonlook of beton ciré voor de vloer en muur.

Wil je nog enkele subtiele accenten? Gebruik dan enkele accessoires in beton en voilà, je betonlook is compleet.

Verschillende betontinten

Beton heeft verschillende schakeringen. Ook is er een verschil in uitstraling van licht en dokter beton. Licht beton zorgt voor een subtiele en moderne uitstraling. Dit zorgt voor een ontspannen en eigentijdse sfeer. Donker beton is zowel krachtig als rustgevend en ideaal voor diegene die een originele badkamer look willen.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10284-14491/xo-badkamers/partnerberichten/betonkleur-in-je-badkamer/