livios logo

Hoe start je met een badkamerrenovatie?

Ben je van plan om je badkamer een nieuwe look te geven dit jaar? Je wil misschien dat oude bad vervangen door een ruime inloopdouche? Of je wil een extra toilet installeren op je badkamer?  Wat de reden van je renovatie ook is, bij X²O ben je aan het juiste adres. Onze experts lichten hieronder toe hoe je precies begint aan een geslaagde badkamerrenovatie. 

Dit zijn alle fases op een rijtje 

Sta jij op het punt om je badkamer aan te pakken, maar weet je niet goed waar beginnen? Geen nood, wij helpen je graag. 

Inspiratie opdoen  

Vooraleer je begint te slopen, is het belangrijk dat je weet hoe je splinternieuwe badkamer eruit zal zien. Je moet dus voldoende inspiratie opdoen zodat je de juiste keuze kan maken. Op onze Pinterest borden vind je bijvoorbeeld badkamers in uiteenlopende stijlen. Je kan ook onze make-over blogs in detail bekijken en je producten kiezen.  Verzamel je favoriete foto’s op een moodboard en bespreek dit met je showroomadviseur tijdens je bezoek. 

Je verlanglijstje opmaken  

De echte knopen doorhakken doe je natuurlijk pas na het meten van je badkamer. De juiste afmetingen kennen is van onschatbaar belang om je ruimte te kunnen inrichten. Denk nadien na over welke badkameritems voor jou onmisbaar zijn. Wil je een bad of een douche? Welk meubel zie je graag? Is een radiator nodig om de ruimte te verwarmen? Hou je plaats voor een toilet. Moeilijk om te kiezen? Onze badkameradviseurs weten zeker raad. 

Plannen maar!  

Als alle puzzelstukjes op zijn plaats liggen, dan is het tijd om te kiezen. Ga op zoek naar de perfecte spiegel en de meest ideale kranen. Vergeet ook zeker geen nieuwe vloer- en wandbekleding te kiezen. Daarna is het tijd om uit te beginnen kijken naar die prachtige badkamer. 

Heel graag tot binnenkort in een X²O-showroom bij jou in de buurt of in onze webshop. 

9 dingen die je moet weten over badkamermaterialen


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10284-16257/xo-badkamers/partnerberichten/hoe-start-je-met-een-badkamerrenovatie/