livios logo

Verwarm, koel en ventileer elke kamer apart!

De juiste temperatuur bepaalt meteen ook de juiste sfeer en comfort in je woning. Luchtverwarming van Brink Climate Systems zorgt ervoor dat al je ruimtes snel het ideale klimaat bieden voor je dagelijkse bezigheden in huis.

Luchtverwarming?

Hét grote verschil met vloerverwarming of traditionele verwarming via radiatoren is dat je niet hoeft te wachten. Het systeem warmt de lucht meteen op en zorgt voor een gelijkmatige verdeling over de verschillende kamers in huis. En dat in sneltempo. Bovendien kan je ook koelen, ventileren én warm tapwater opwekken. Bekijk volgend filmpje om te zien hoe alles werkt!

Nieuwste speler op de markt: de Elan 4

Toch hoef je geen schrik te hebben dat dit systeem veel plaats inneemt in je woning. En wel integendeel! De nieuwste Brink-unit op de markt, de Elan 4, is namelijk enorm compact. Tel daarbij op dat je geen muurruimte meer hoeft op te offeren aan radiatoren, en je weet dat je voluit kan profiteren van alle andere voordelen.

Door de Elan 4 te koppelen aan de Renovent Excellent van Brink, een ventilatietoestel met warmteterugwinning, heb je ook maar één kanaal nodig. Hier passeert alle verwarmde en gekoelde lucht, waardoor je geen kluwen van buizen nodig hebt.

Elke ruimte zijn eigen temperatuur

Bijkomend voordeel is trouwens het lage energieverbruik van je systeem. Breid je de installatie nog eens uit, dan breng je eenvoudig elke ruimte in je woning afzonderlijk op de ideale temperatuur. Ook kan je meerdere CO²-sensoren aansluiten op de Elan 4 om je binnenklimaat nog gerichter op peil te krijgen.

Oplossing op maat

Is jouw woning geschikt voor een luchtverwarming? Ongetwijfeld! Samen met jou bekijken we wat mogelijk is en welk systeem optimaal scoort in jouw woning. Benieuwd naar de verschillende producten in ons gamma? Check dan zeker onze website.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10289-10102/thermad-climate-systems/partnerberichten/verwarm-koel-en-ventileer-elke-kamer-apart/