livios logo

Hoe optimaal ventileren zonder buizen en breken?

Een supercompacte ventilatiemodule die je te allen tijde kan installeren zonder je huis in het puin te werken? Met daarbij nog eens alle voordelen van het klassieke ventilatiesysteem? Dat is de Air 70 van Thermad Brink. Wij geven je vijf redenen waarom je straks best eens contact met ons opneemt.

1. Je ventileert enkel waar nodig

De Air 70-ventilatieunit is een decentraal systeem en installeer je alleen waar jij het nodig vindt. Dit betekent dat een buizennetwerk doorheen je hele woning overbodig is. De toe- en afvoer gaan namelijk rechtstreeks door je gevel. Bij voorkeur plaats je de unit hoog aan de muur.

2. Je offert amper plaats op

De Air 70 van Thermad Brink is het kleinste decentrale ventilatietoestel op de markt. Toch gaat dit niet ten koste van zijn kracht. Integendeel. Met een capaciteit van 70 kubieke meter per uur verplaatst het systeem een meer dan stevig volume lucht.

3. Je hoort niets

Over ventilatiesystemen lees je weleens dat ze nogal lawaai kunnen maken. De Air 70 hoort helemaal niet in dat rijtje thuis. Het toestel is muisstil ondanks zijn kracht. Ook buitengeluiden geraken niet tot binnen.

4. Je creëert een evenwichtig miniklimaat

Dankzij de ingebouwde warmtewisselaar recupereert de ventilatie-unit de warmte die de woning verlaat. Een energiezuinige oplossing én een flinke meevaller voor je portefeuille. Ook tijdens zwoele nachten zorgt de Air 70 voor een aangenaam binnenklimaat. De 100 % bypassfunctie haalt de koele nachtlucht weer naar binnen. Je kan dus ’s nachts je ramen gewoon dicht houden.

5. Je kiest je eigen afwerking

Mag je unit eruit springen of hou je deze subtiel op de achtergrond? Je kan de toestelkap op je binnenmuur perfect schilderen in een kleur naar wens. Ook de roosters voor op je buitengevel zijn beschikbaar in verschillende kleuren. De bediening, ten slotte, is minimalistisch. Twee toetsen en vijf led-lampjes volstaan voor de bediening en het geven van de juiste informatie.

Mogen we je mailtje of telefoontje verwachten? Als je graag meer informatie wenst, neem zeker een kijkje op onze website. Of bekijk onze andere producten, zoals onze luchtverwarmingssystemen en totaaloplossingen.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10289-10346/thermad-climate-systems/partnerberichten/hoe-optimaal-ventileren-zonder-buizen-en-breken/