livios logo

Een gezond binnenklimaat, zonder je vloer uit te breken? Met luchtverwarming kan het!

Droom je van een energiezuinige woning met een gezond binnenklimaat. En ben je op zoek naar een manier waarbij je de bestaande vloer en je plafond kan behouden? Dan is een luchtverwarmingssysteem van Thermad Brink voor jou de ideale oplossing!

Ook al doet de naam misschien anders vermoeden, met luchtverwarming kan je veel meer dan alleen de lucht in jouw woning verwarmen. Verwarmen, koelen, ventileren én de lucht zuiveren: één systeem doet het allemaal. Mooi meegenomen: dit gebeurt allemaal op een energiezuinige manier.   

Snel verwarmd

Wil je thuis de temperatuur een paar graadjes hoger zetten? Na een draai aan de thermostaatknop voel je de warmte al stijgen! In tegenstelling tot vloerverwarming, werkt luchtverwarming veel sneller. Op vijf à tien minuten is je hele huis opgewarmd. 

Een luchtverwarmingssysteem behandelt rechtstreeks het klimaat in je woning, en verdeelt de lucht gelijkmatig over verschillende ruimtes. Wil je alleen je woonkamer en keuken verwarmen, en niet de slaapkamers? Geen probleem! Thermad Brink combineert meerdere kleine units, waardoor je de temperatuur per zone kan regelen. 

Gezuiverde lucht

Om een gezond en aangenaam binnenklimaat te krijgen, behandelt het luchtverwarmingssysteem van Thermad Brink jouw binnenlucht tot vier keer per uur. De lucht die binnenkomt, is trouwens ook al goed gefilterd. Fijnstof en andere schadelijke stoffen blijven zo goed als helemaal buiten! Zeker als je in een drukke stad woont, is dit een groot voordeel

Juiste balans

De verse lucht die je huis binnenkomt, is perfect in balans met de vervuilde, afgevoerde lucht. Die twee luchtkanalen vermengen zich nooit met elkaar, alleen de gewenste temperatuur geven ze onderling door. 

Inrichten naar wens

Met een luchtverwarmingssysteem hoef je geen rekening te houden met obstakels die je inrichtingsvrijheid belemmeren. De traditionele radiatoren hangen niet meer aan de muur: zo is je interieur mooier én makkelijker in te richten. 

Wil je meer info over een luchtverwarmingssysteem? Surf dan naar www.thermad-brink.be of contacteer ons voor een afspraak!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10289-12786/thermad-climate-systems/partnerberichten/een-gezond-binnenklimaat-zonder-je-vloer-uit-te-breken-met-luchtverwarming-kan-het/