livios logo

Altijd gezonde lucht in huis? Vergeet je ventilatiesysteem niet te onderhouden!

Een ventilatiesysteem in huis is een goede zaak voor je woning én je gezondheid. Maar wil je lang blijven genieten van een optimale luchtkwaliteit? Dan mag je zeker het onderhoud van je ventilatietoestel en -kanalen niet vergeten!

12895-NL

Je ventilatiekanalen kunnen af en toe een groot onderhoud gebruiken.

Foto Thermad Climate Systems

12895-NL

De Flair ventilatiesystemen zorgen altijd en overal voor de juiste hoeveelheid verse lucht in huis.

Foto Thermad Climate Systems

12895-NL

Thermad-Brink heeft alles in huis om je daarbij te helpen.

Foto Thermad Climate Systems

We spenderen bijna 90% van onze tijd binnenshuis door. De kwaliteit van de lucht die we inademen, is dan ook van groot belang. Slechte lucht kan bacteriën bevatten, en die zorgen dan weer voor gezondheidsproblemen. Heb je een ventilatiesysteem in huis? Dat is al een stap in de goede richting! Maar denk ook zeker op tijd aan het onderhoud van je toestel.

Je ideale partner voor alle onderhoudswerken

De filters voor je ventilatiesysteem van Thermad-Brink kan je makkelijk online bestellen. Zij zorgen ervoor dat stof, pollen of fijnstof tot een minimum beperkt blijven in huis. Je filters tijdig vervangen, is dus een eerste essentiële stap! Maar ook het onderhoud van je ventilatietoestel is minstens even belangrijk om gezonde lucht in huis te verzekeren. Bovendien gaat een goed onderhouden toestel veel langer mee.

Ook je ventilatiekanalen kunnen af en toe een groot onderhoud gebruiken. Geen idee hoe je eraan moet beginnen? Thermad-Brink heeft alles in huis om je daarbij te helpen. In België verdelen wij het Pressovac-gamma, en wij kunnen je zeker uitleggen hoe je daarmee je ventilatiekanalen moet reinigen.

Hoe gebeurt zo’n reiniging?

Aangepaste reinigingsborstels maken het vuil in de kanalen los. Met speciale ‘stofzuigers’ kan je nadien alle vuiligheid uit de kanalen verwijderen, zonder dat het in de woonruimtes terecht komt. Met speciale mini-camera’s kan je tenslotte na de reiniging de situatie in de kanalen controleren.

Meer dan alleen ventileren

Nog geen ventilatiesysteem in huis? Thermad Brink stelt je graag de Flair 325 en Flair 400 voor. Deze centrale ventilatiesystemen zorgen altijd en overal voor de juiste hoeveelheid verse lucht in huis. De toestellen zijn zo ontworpen dat ze een maximum aan warmte recupereren, met een minimum aan energiekosten. Het enige verschil tussen de twee? De ventilatiecapaciteit: 325m³/h vs. 400 m³/h.

In combinatie met de systeemmodules voor bevochtigen (Evap), reinigen (Pure Induct), verwarmen én koelen (Elan 4) of alleen verwarmen (Elan E) zorgt de Flair voor excellente en perfect op je persoonlijke situatie afgestemde lucht.

Met de nodige flair

De Flair-serie heeft bovendien zijn naam niet gestolen. Want hij werkt met… de nodige flair! Deze compacte ventilatiesystemen werken namelijk fluisterstil. En de bediening? Die gebeurt via smartphone, tablet of laptop.

Wil jij je ventilatie ook onderhouden of reinigen? Vraag dan hier je onderhoud aan. Heb je nog andere vragen? Neem dan gerust contact met ons op!


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10289-12895/thermad-climate-systems/partnerberichten/altijd-gezonde-lucht-in-huis-vergeet-je-ventilatiesysteem-niet-te-onderhouden/