livios logo

Zonneboiler installeren? Geniet van een dubbele besparing!

Ben je van plan om een zonneboiler aan te schaffen? Goede keuze! Want met een zonneboiler bespaar je flink op je energiefactuur, én je verdient je investering snel terug dankzij de beschikbare premies. Een win-winsituatie! 

13005-N

Kies je voor een Sun Set? Dan kan je meer dan de helft besparen op je energiefactuur.

Foto Thermad Climate Systems

Een zonneboiler gebruikt zonnewarmte om je water op te warmen. Ideaal voor het milieu, én je portemonnee. Je kan namelijk verschillende premies aanvragen als je een zonneboiler installeert. Zowel je netbeheerder als je gemeente kunnen in de prijs tussenkomen. Vraag dus zeker na of je recht hebt op een premie, of check het online! 

Sun Set

Weet je niet goed waar je op moet letten bij de keuze van een zonneboiler? Met de Sun Set van Thermad Brink zit je altijd goed. Deze installatie bestaat uit zonnecollectoren en een boiler. De zon verwarmt de collectoren, en die geven hun warmte dan weer af aan de boiler. Een regendag zonder zon? Geen paniek! Als de zon niet voldoende energie geeft, zorgt je cv-ketel ervoor dat er toch voldoende warm water beschikbaar is. 

Halveer je energiekosten

Kies je voor een Sun Set? Dan kan je meer dan de helft besparen op je energiefactuur. En ook je CO2-uitstoot vermindert sterk als je je water verwarmt met zonne-energie. De Brink Sun Set is verkrijgbaar met een boiler met een capaciteit van 200, 300 of 400 liter en wordt gecombineerd met één of meerdere zonnecollectoren op het dak. 

Jouw voordeel? 

  • Je krijgt een oplossing op maat
  • Je produceert op een energiezuinige wijze je warm water
  • En je verlaagt je CO2-uitstoot

Wil je ook warm water produceren met de energie van de zon? Of heb je vragen over de installatie van een zonneboiler? Surf naar www.thermad-brink.be voor meer info. 

12 dingen die je moet weten over hernieuwbare energie

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10289-13005/thermad-climate-systems/partnerberichten/zonneboiler-installeren-geniet-van-een-dubbele-besparing/