livios logo

Goede luchtkwaliteit in huis? Belangrijker dan je denkt!

De buitenlucht heb je helaas niet onder controle. Maar de lucht die je in je woning binnenlaat wel! Zeker nu we steeds meer tijd binnen doorbrengen, zowel thuis als op het werk, is het erg belangrijk dat die lucht ook gezond is. Daar mag je op rekenen als je kiest voor een luchtbehandelingssysteem van Thermad Brink! 

13080-N

Wil je een goede luchtkwaliteit in huis? Ontdek het luchtbehandelingssysteem van Thermad Brink.

Foto Thermad Climate Systems

13080-N

Een goede luchtkwaliteit in je woning is van groot belang voor je gezondheid. 

Foto Thermad Climate Systems

We ademen elke dag tot twintig kilo lucht in en uit. Zeventig procent daarvan is binnenlucht, en die kan dus maar beter gezond zijn. Toch is dat vaak niet het geval… Stoffen die vrijkomen uit bouwmaterialen, verwarmingstoestellen en je meubilair kunnen roet in het eten gooien. 

Gezondheidsproblemen

Hoofdpijn, misselijkheid, slaapgebrek,… Het zijn allemaal kwaaltjes die te maken kunnen hebben met een slechte kwaliteit van de binnenlucht. Maar ook ernstigere zaken zoals astma en de aantasting van je zenuwstelsel kunnen hieraan gelinkt zijn. Een goede luchtkwaliteit in je woning is dus van groot belang voor je gezondheid. 

Weg met giftige stoffen

Het luchtbehandelingssysteem van Thermad Brink laat de lucht in huis drie keer per uur circuleren. Dat betekent dat die dus ook drie keer per uur behandeld wordt. Maar hoe gebeurt dat dan? Onder andere met speciale ionen die de lucht reinigen. Deze zoeken de vuile deeltjes op en breken die vervolgens af. Schimmels, gassen en nare geurtjes worden zo tot 99% geneutraliseerd! Daardoor is de lucht die je thuis inademt veel gezonder. 

Ook fijnstof krijgt bijna geen kans meer. Net zoals andere giftige stoffen en geuren. Van ozon tot gassen: de Thermad Brink-systemen filteren ze grotendeels weg. Daardoor kan jij – letterlijk en figuurlijk – opgelucht ademhalen! 

Onderhoud

Wil je de kwaliteit van de binnenlucht lang beschermen? Dan is het belangrijk dat je geregeld een onderhoud aanvraagt. Ook de filter vervang je best minstens twee keer per jaar. Heb je een nieuwe luchtfilter nodig? Die koop je makkelijk zelf online! 

Overtuigd van de noodzaak van een goede luchtkwaliteit in huis? Ontdek het volledige aanbod op www.thermad-brink.be.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10289-13080/thermad-climate-systems/partnerberichten/goede-luchtkwaliteit-in-huis-belangrijker-dan-je-denkt/