livios logo

Vervelende vochtproblemen in je badkamer? Zo verlucht je energiezuinig én comfortabel

Na een hete douche wil je je badkamer meteen verluchten om condensatie en damp te vermijden. Maar zie je op tegen de koude lucht die binnenstroomt van zodra je je raam opent? Met deze slimme oplossingen van Thermad Brink hou je het venster voortaan gewoon gesloten.

13594-N

Silvento van Thermad Brink is een uiterst stille afvoerventilator voor in vochtige ruimtes.

Foto Thermad Climate Systems

13594-N

De Ego brengt frisse lucht in je vochtige ruimtes en houdt er de vochtigheidsgraad op peil.

Foto Thermad Climate Systems

 

Het is belangrijk om je badkamer goed te verluchten, zeker als je schimmel en condensatieproblemen wil voorkomen. Als je verlucht door je raam te openen, blijf je tijdens de koude wintermaanden bibberend achter … Ook vanuit ecologisch standpunt is het niet verstandig om warme lucht te laten verdwijnen. Maar dat betekent niet dat je moet toegeven aan vochtproblemen. Hiervoor heeft Thermad Brink twee intelligente oplossingen bedacht waarmee je je badkamer energiezuinig én zonder warmteverlies verlucht.

Silvento: fluisterstille oplossing voor condens

Silvento van Thermad Brink is een uiterst stille afvoerventilator voor in vochtige ruimtes, zoals je keuken en badkamer. Daar zal Silvento de slechte, vochtige lucht efficiënt afvoeren, zonder dat je last hebt van een storend geluid. Dat komt zijn extreem stil geluidsniveau. Nog een grote troef van deze afvoerventilator is zijn energiezuinigheid. Je kan het energieverbruik zelfs nog extra beperken als je de Silvento combineert met vocht-, bewegings- en temperatuursensoren.

Meer weten over de werking en de troeven van Silvento? In deze brochure vind je alle productinfo terug.

Ego: verse lucht met warmteterugwinning

Ben je eerder op zoek naar een oplossing die ook zorgt voor warmteterugwinning? Dan is de Ego van Thermad Brink uiterst geschikt voor je keuken en badkamer. Dit compact toestel brengt frisse lucht in je vochtige ruimtes en houdt er de vochtigheidsgraad op peil. Bovendien werkt Ego geruisloos, heeft het een laag energieverbruik en kan je het zowel toepassen bij nieuwbouw als bij renovatie. Ontdek alle voordelen van Ego in deze productfiche.

Wil jij ook zuinig verluchten?

Bij Thermad Brink kan je terecht voor alle soorten luchtverwarmingstoestellen voor ventilatie, filtering, luchtbehandeling en -verwarming, koeling … Voor elke woning hebben we een geschikte oplossing in huis. Bekijk alvast eens ons gamma en neem gerust contact op als je vragen hebt.

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10289-13594/thermad-climate-systems/partnerberichten/vervelende-vochtproblemen-in-je-badkamer-zo-verlucht-je-energiezuinig-en-comfortabel/