livios logo

Overal in huis de ideale temperatuur? Geen probleem met Easyzone

Iedereen heeft zo zo’n eigen invulling van wat hij of zij de ideale temperatuur vindt. Wat voor de ene aangenaam warm is, voelt voor andere dan weer als fris of te warm aan. Bovendien speelt niet alleen je persoonlijke voorkeur een rol, ook het type kamer is van belang in het bepalen van een comfortabele temperatuur. Om dit allemaal optimaal te kunnen regelen, is er nu Easyzone van Thermad.

13810-NL

Altijd de ideale temperatuur? En dat voor elke kamer in huis?

Foto Thermad Climate Systems

13810-NL

Het kan met het Easyzone controlesysteem.

Foto Thermad Climate Systems

Het ideale binnenklimaat

Het Easyzone controlesysteem laat je toe om in elke ruimte de temperatuur apart te regelen. Zo kan je in tot 8 verschillende kamers een andere temperatuur instellen en niet alleen genieten van het ideale binnenklimaat maar ook energie besparen. Om het hele jaar door een comfortabele binnentemperatuur te verkrijgen is de Easyzone besturingskit beschikbaar in een omkeerbare versie verwarmen/koelen. Afhankelijk van het seizoen kan je dan eenvoudig omschakelen van warme naar gekoelde lucht of omgekeerd.

Gebruiksvriendelijk

Verwarmen of koelen gebeurt efficiënt via inbouwunits die worden aangestuurd door een centrale bediening in de hoofdruimte en een vereenvoudigde bediening in de andere ruimtes. Met de hoofdbediening beheer je niet alleen de hoofdzone maar heb je ook toegang tot geavanceerde functies. Zo kan je hiermee de ingestelde temperaturen beperken, informatie over de prestaties van de installatie opvragen, etc. Via de eenvoudige bediening in de secundaire zones kan je de zone aan of uitzetten en de ingestelde temperatuur handmatig aanpassen.

Veelzijdig

Easyzone is een compleet controlesysteem dat perfect is aangepast voor zowel residentiële als commerciële toepassingen. Niet alleen in een huis of appartement maar ook in een kantoor of klein hotel kan de zoneregeling zorgen voor een comfortabele temperatuur in elke ruimte. Van woonkamer en badkamer tot vergaderruimte of lobby, de Easyzone is overal toepasbaar.   

Cozytouch

Wanneer je installatie is uitgerust met het Easyzone controlesysteem kan je via de Cloud-app je verwarming, ventilatie en warmwatervoorziening eenvoudig op afstand regelen. Het enige wat je moet doen, is je installatie aansluiten op je modem en de Cloud-app downloaden. Via de intuïtieve applicatie kan je de temperatuur per ruimte weergeven en aanpassen, de programmering per week beheren, etc.

Genieten van dubbel voordeel

Wil jij ook energie besparen én in elke ruimte de ideale temperatuur creëren? Contacteer dan vandaag nog de Thermad-specialisten en geniet binnenkort van een optimaal comfort in huis of op kantoor.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10289-13810/thermad-climate-systems/partnerberichten/overal-in-huis-de-ideale-temperatuur-geen-probleem-met-easyzone/?utm_source=Livios&utm_medium=Website&utm_campaign=partnermessage-zuinig-verwarmen-en-koelen-zonder-grote-breekwerken-het-kan-met-deze-klimatisatieoplossingen