livios logo

Wat mag u niet missen op Batibouw 2017?

Of u nu gaat bouwen over verbouwen, u kan er niet omheen, uw woning moet aan een zo laag mogelijk E-peil voldoen. We spreken over E 50 bij huidige nieuwbouwaanvragen, en de eisen zullen naar de toekomst toe steeds strenger worden. Ventilair Group, fabrikant en distributeur van hoogwaardige ventilatiesystemen, heeft een uitgebreid futureproof gamma aan residentiële ventilatieproducten. Dit gamma bevat producten die zich uitstekend lenen voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten.

9899-N

Sentinel Kinetic Advance - de nieuwste generatie in warmteterugwinunits.

Foto Ventilair Group

9899-N

Domekt R 450 V, EPB conform en met Passive House certificaat.

Foto Ventilair Group

Ventilatie binnen handbereik

Het nieuwste d systeem met warmteterugwinning op de markt zorgt voor een extra E-peilwinst dankzij zijn intelligente functies. Daarnaast belooft de Sentinel Kinetic Advance hoge betrokkenheid, gezonde binnenlucht en comfort voor u, de eindgebruiker. U kan de ventilator volledig naar uw wensen en noden instellen via de Vent-Axia Connect App of via het moderne draadloze bedieningspaneel. U hebt het zelf in de hand.

Uw voordelen

  • Balansventilatie met +85% warmteterugwinning
  • Intelligente functies voor extra E-peil winst
  • Ingebouwde vochtdetectie
  • Efficiënte nachtkoeling dankzij 100% bypass
  • Draadloze bediening en inregeling via App
  • Slim en efficiënt

Met diezelfde Vent-Axia Connect App stuurt u ook de Vent-Axia Svara aan, de eerste automatische vraag gestuurde badkamerventilator op de markt. De continu werkende ventilator beschikt reeds over standaardinstellingen, maar deze kunnen perfect door u worden aangepast. Benieuwd hoe dit werkt? Houd uw smartphone of tablet in de aanslag en kom het testen op Batibouw!

Klik en klaar

Het flexibele luchtkanalensysteem Uniflexplus+ is heel eenvoudig om zelf te plaatsen dankzij zijn unieke kliksysteem en weinig componenten. Dit innovatieve product bezorgt u geen geluidshinder dankzij de gladde en afgeronde binnenkant van het kanaal. Het materiaal kreeg een antistatische en antibacteriële behandeling.

Vochtrecuperatie

Een andere ventilatie unit waar we trots op zijn is de Domekt R 450 V . Naast warmteterugwinning, wordt ook vocht gerecupereerd dankzij het warmtewiel. Deze ventilator beschikt over een Passive House certificaat. Bovenstaande units zijn allemaal EPB conform.

Van 16 tot en met 26 februari 2017 zijn deze producten aanwezig op Batibouw bij onze partners in Paleis 12 op standen 12111 en 12305 .

Contacteer ons voor meer info.

Ventilair Group Belgium
Pieter Verhaeghestraat 8
8520 Kuurne
+32 56 36 21 20
ventilair.be
be@ventilairgroup.com

In samenwerking met

Bekijk alle partners

https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10307-9899/ventilair-group/partnerberichten/wat-mag-u-niet-missen-op-batibouw-2017/