livios logo

Bouwen op maat van jouw woondromen

Als alleenstaande of koppel droom je vaak van een eigen huis. Sommige mensen vinden exact wat ze zoeken op de vastgoedmarkt. Anderen bouwen. Hun zoektocht naar een betaalbare grond, architect, energie-en veiligheidscoördinator en aannemer begint. Bouwen vraagt om opvolging en een voortdurende budgetcontrole. Een alternatief is bouwen op maat met Splendid Woningbouw.

14314-NL

Foto: Splendid woningbouw - Project Gulden Bodem.

Foto Splendid woningbouw

14314-NL

Foto: Spendid woningbouw - moderne woning met zwembad.

Foto Splendid woningbouw

14314-NL

Foto: Splendid Woningbouw - penthouse Gulden Bodem.

Foto Splendid woningbouw

Bouwen op maat

Splendid Woningbouw is een gerenommeerd bouwbedrijf met meer dan 30 jaar ervaring in traditionele woningbouw. Het bouwbedrijf ontwikkelt gronden op interessante locaties. Dicht bij stadscentra, scholen en het openbaar vervoer maar ook in een groene omgeving. "Bomen en planten brengen rust en dat is waar mensen naar verlangen na een drukke werkdag", vertelt Angelo Liburni, zaakvoerder van Splendid woningbouw. 

Bouwdromen

Zodra er een koper is voor één van de percelen tekent de architect een plan. Als dat helemaal naar wens is, wordt een lastenboek opgemaakt. Ook dit is altijd in overleg met de klant. Met de binnenhuisarchitect wordt de gevelsteen, de vloer, de keuken, de badkamer, en nog zo veel meer gekozen. Daarbij hoort een bezoek aan de toonzaal van de bouwpartners. Splendid Woningbouw werkt hiervoor al jarenlang samen met betrouwbare vakmensen.

Kwaliteit staat op de eerste plaats

De werken starten als de bouwheer 100% tevreden is met het plan en het lastenboek. Dankzij de ervaring en professionele aanpak van Splendid Woningbouw verloopt het bouwproces zeer vlot. Alle partners zijn perfect op elkaar afgestemd en weten wat van hen verwacht wordt: kwaliteit!

Projectontwikkeling - woonomgeving Gulden Bodem

Eén van de recente woonprojecten is Gulden Bodem in Sint-Truiden. Op Gulden Bodem, aan de Luikersteenweg op wandelafstand van het centrum, staat bouwfase 2 in de steigers. Eerder werden hier al moderne woningen, appartementen en penthouses gerealiseerd. In deze groene woonomgeving komen in deze fase stadswoningen en vijf eengezinswoningen. 

Sleutel-op-de-deur

Bouwen zonder zorgen of sleutel-op-de-deur bouwen. Dat wil zeggen dat de veiligheid, energieprestatieberekeningen en verzekeringen geregeld zijn. Wist je trouwens dat Splendid Woningbouw standard bijna-energieneutrale woningen ontwerpt en bouwt met een E-peil gelijk of lager dan 30? Onze woningen verbruiken dus weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. En de prijs, dat is de prijs zoals afgesproken in het lastenboek. Geen verrassingen, geen zorgen en toch bouwen op maat. Zo eenvoudig kan bouwen zijn. Ontdek al onze woonprojecten op onze website. Of kom eens vrijblijvend kennis maken.


{

Het beste van Livios in je mailbox?

Volg ons op social media

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10320-14314/splendid-woningbouw/partnerberichten/bouwen-op-maat-van-jouw-woondromen/