livios logo

Optimaal genieten van de lente? Dit is het geheim

Stilaan stijgen de temperaturen en komt de natuur weer tot leven: de lente staat voor de deur. En dus is het hoog tijd om je terrasmeubels opnieuw boven te halen. Wil je ook in de nu nog frisse avondzon al optimaal van je tuin en terras genieten? Dan hoef je alleen maar te zorgen dat je het warm genoeg hebt. En dat lukt je makkelijker dan je denkt!

14783-NL

Met een terrasverwarmer en barbecue op gasflessen maak je het ook in de lente al gezellig buiten.

Foto Antargaz Belgium n.v.

14783-NL

Dankzij de gasflesautomaten van Antargaz kom je vanaf nu nooit meer zonder gas te zitten.

Foto Antargaz Belgium n.v.

Altijd lekker warm

In maart kan het buiten nog flink koud worden eens de zon onder gaat. Een dikke trui of een fleecedekentje kunnen dan helpen, maar die houden je nu ook weer niet helemaal warm. Wil je echt zorgeloos en in alle comfort van die eerste mooie avonden profiteren? Dat krijg je simpel voor elkaar met een terrasverwarmer op gasflessen. Zo maak je het buiten niet alleen tijdens de eerste lenteavonden al gezellig en warm, maar ook op koele zomernachten en zelfs tijdens de koudste winterdagen.

Ook tijdens corona

Je hebt het geheugensteuntje allicht niet nodig, maar de coronapandemie woedt nog steeds volop. En zelfs nu het vaccin er stilaan is, kunnen nog niet alle remmen los. Afstand houden en buiten afspreken blijft dus nog even de boodschap. Maar laat een terrasverwarmer op gasflessen dat laatste nu net een pak eenvoudiger maken. Dankzij de aangename, knusse sfeer die je zo creëert, kan je toch op een veilige manier je knuffelcontact(en) ontvangen in je tuin en op je terras.

Haal de keukenschort maar boven

Wanneer de zon terug komt piepen, betekent dat natuurlijk ook… Barbecueweer! Want als je het echt gezellig wil maken op je terras, kunnen een hapje en een drankje natuurlijk niet ontbreken. En ook je barbecue kan je aansteken met een gasfles. Het ideale exemplaar om dat mee te doen, is de Cocoon van Antargaz. Als je liever uitgebreid kokkerelt, kan je zo’n gasfles zelfs aansluiten in je buitenkeuken. En ook al is het nog vroeg donker: dankzij die terrasverwarmer kan je toch fijn natafelen.

Wil jij ook koken en barbecueën met gasflessen? Zo pak je het veilig aan.

Nooit meer zonder gas

Misschien heb je het al ooit meegemaakt: met je grilltang al in de aanslag draai je vol verwachting aan de barbecueknoppen en… je gasfles is leeg. En dat net als de winkel al dicht is. Daar gaat je gezellige avond met familie en vrienden. Of toch niet? Dankzij Antargaz hoef je vanaf nu nooit meer te vrezen dat je zonder gas komt te zitten. Sinds kort kan je namelijk bij een van de gasflessenautomaten van Antargaz terecht: 24 uur op 24 en 7 dagen op 7, in Hasselt, Oreye en op verschillende plaatsen in West-Vlaanderen. Laat de lente maar beginnen!

Je terras verwarmen of barbecueën met gasflessen? Hier vind je een verdeler in je buurt.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10325-14783/antargaz-belgium-nv/partnerberichten/optimaal-genieten-van-de-lente-dit-is-het-geheim/