livios logo

Rookmelders verplicht vanaf 2020. Haal ze nu in huis!

Woningbranden eisen elk jaar tientallen mensenlevens. Meer nog dan het vuur, maakt vooral de verstikkende rook tal van slachtoffers. Deze rook verspreidt zich razendsnel en treft nietsvermoedende slachtoffers in hun slaap.

13466-NL

Rookmelder verkrijgbaar bij Lambrechts

Foto STG

13466-NL

Vuur is gevaarlijk en rook ook!

Foto STG

Verplicht

Vanaf 1 januari 2020 moet elke woning waarin de eigenaar zelf woont ook de nodige rookmelders hebben. Deze maatregel maakt onderdeel uit van de minimale veiligheids-, gezondheids- en woningkwaliteitsvereisten die de Vlaamse Overheid zal opleggen vanaf 2020.

Waar moet je rookmelders plaatsen?
Om wettelijk in orde te zijn moet een zelfstandige woning (eensgezinswoning, appartement of studio) of kamerwonin gop elke verdieping minstens één rookmelder hebben. In kamerwoningen moet er bovendien ook in elke kamer een rookmelder zijn.

Bovendien is een rookmelder heel eenvoudig te installeren. Iedereen kan deze plaatsen. Kom dus snel langs in een toonzaal van Lambrechts en haal je rookmelders in huis. 

Meer info? Bezoek onze website of de website van Vlaanderen.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10364-13466/stg/partnerberichten/rookmelders-verplicht-vanaf-2020-haal-ze-nu-in-huis/