livios logo

"Het Huisdokter-advies heeft onze ogen geopend"

Wie gaat renoveren, vraag éérst advies. Van een specialist. En dat is de Huisdokter van Dubolimburg. Hij geeft objectief advies aan alle Limburgse verbouwers. Gratis, op maat, aan huis. Jessica Gabbano uit Maasmechelen deed – net als reeds 900 andere particuliere verbouwers – beroep op zijn diensten voor de renovatie van haar pas aangekochte woning uit de jaren ‘60. “Het heeft onze ogen geopend,” zegt ze. “We weten nu waar we aan toe zijn.”

Efficiënt renoveren

“Wij hebben veel van het Huisdokteradvies opgestoken,” zegt Jessica. “Vooral op het vlak van duurzaamheid hebben we veel bijgeleerd. We weten nu hoe we efficiënt kunnen renoveren zonder daarbij het budget uit het oog te verliezen. De Huisdokter heeft ons niet alleen nieuwe ideeën en invalshoeken leren kennen, hij gaf ons ook bevestiging van bepaalde ideeën die we hadden. Dat is een hele geruststelling.”

"We raden dit iedereen aan"

Het advies van de Huisdokter was verhelderend. “We kunnen dit echt aan iedereen aanraden,” zegt Jessica. “Je krijgt echt advies op maat. Het Renovatierapport – dat een schriftelijke weerslag is van het Huisdokteradvies – was een grote hulp en leidraad voor zowel het opvragen van gerichte offertes als bij de gesprekken met architect en aannemers.”

Renoveren? Reserveer nu je advies!

Limburgers die hun woning gaan renoveren kunnen gratis beroep doen op het objectieve advies van de Huisdokter van Dubolimburg. Dankzij de steun van de gemeente kan je na het bezoek een Renovatierapport aanvragen waar je slechts 25 euro – in plaats van de gebruikelijke 75 euro – voor betaalt.

Een advies reserveer je via www.eerstehulpbijduurzaambouwen.be of 011-39 75 75.

Bekijk hier de korte reportage die TV Limburg over het Huisdokteradvies bij Jessica maakte.

10 dingen die je moet weten over totaalrenovatie


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10365-10599/de-huisdokter/partnerberichten/het-huisdokter-advies-heeft-onze-ogen-geopend/