livios logo

In de badkamer voegt een gietvloer echt iets toe

Traditioneel gezien wordt er nog veel getegeld in de Belgische badkamers. Met een gietvloer van DRT heb je echter een nog betere optie. Ze zijn waterdicht en naadloos, waardoor vuil geen vrij spel meer heeft en de vloer een stuk hygiënischer is. Daarnaast is een gietvloer, in tegenstelling tot wat iedereen denkt, niet gladder dan tegels.

12536-N

Het naadloze van een gietvloer geeft de badkamer een veel ruimtelijker effect

Foto DRT Gietvloeren

12536-N

Ga voor de stoere industriële look met grijstinten of betonlook

Foto DRT Gietvloeren

De badkamer krijgt een strak uiterlijk en de vloer is hard, maar uiterst comfortabel voor de blote voeten. Helemaal als je vloerverwarming plaatst onder de gietvloer, dan is iedere ochtend een feestje als je je bed uit en de badkamer instapt. 

Strak design

Het naadloze van een gietvloer geeft de badkamer een veel ruimtelijker effect en zorgt voor een strak design. En qua kleur kun je alle kanten op. Ga voor de stoere industriële look met grijstinten of betonlook. Maar als je een lekker frisse start van de dag wil, kun je ook kiezen voor blauw, wat de badkamer extra fris maakt en waarmee de badmeubels een echte hoofdrol krijgen. Of je kiest simpel weg je eigen smaak uit alle RAL kleuren die er zijn. Er is altijd wel een kleur die bij jouw stijl past.

Naadloos

Wil je graag een inloopdouche in hetzelfde materiaal of het materiaal doortrekken op de muren: dat kan perfect! Ook hier niets dan voordelen, want naadloos betekent in dit geval geen vuile voegen meer in je douche of tegelwerk. Gedaan met uren voegen schrobben. De badkamer wordt een oord van relaxen en zorgeloos genieten!

Ontdek meer over gietvloeren op www.drtgietvloeren.be 

13 dingen die je moet weten over vloermaterialen


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10369-12536/drt-gietvloeren/partnerberichten/in-de-badkamer-voegt-een-gietvloer-echt-iets-toe/