livios logo

Bestuur je binnenklimaat met de Vasco Climate Control App

Het ideale binnenklimaat zorgt niet alleen voor aangenamer wonen, maar is ook cruciaal voor de gezondheid van jou en je gezin. Zeker in de herfst en de winter, wanneer we vaker binnen zitten.

12263-N

Download gratis de Vasco Climate Control App!

Foto Vasco

12263-N

Meer comfort, Minder energie met Vasco Climate Control!

Foto Vasco

12263-N

Creëer het ideale binnenklimaat: combineer radiatoren, ventilatie & vloerverwarming.

Foto Vasco

12263-N

Ontdek het Climate Control Starterspakket: 3 RF-thermostaatknoppen voor radiatoren & 1 Gateway

Foto Vasco

Gelukkig hoef je je hoofd tegenwoordig niet langer te breken over hoe je verwarming, ventilatie en koeling op elkaar afstemt. Dankzij de Vasco Climate Control App beschik je over een totaaloplossing die in je broekzak past!

Climate Control vanop afstand

Digitale thermostaten kende je vast al, maar tegenwoordig kun je werkelijk elk aspect van je binnenklimaat controleren. Heb je Vasco-radiatoren, vloerverwarming of ventilatietoestellen? Dan kun je die toepassingen probleemloos bedienen met de gebruiksvriendelijke Climate Control App. Niet alleen beschik je zo altijd en overal over een handig overzicht, je kunt ook elk moment aanpassingen doen aan je binnenklimaat. Sta je bijvoorbeeld in de file? Laat dan alvast je verwarming aanslaan en je komt thuis in een aangename warmte. Het enige wat je nodig hebt is de Vasco-Gateway. Een installateur komt alles in orde maken en jij downloadt de app gratis. De rest is kinderspel.

De Vasco Climate Control app: een intelligente totaaloplossing

Je kunt zelf een dagschema instellen dat geheel op maat van jou en je gezin is, en even makkelijk wijzigingen aanbrengen. Bovendien hoef jij je niet druk te maken over wanneer de verwarming aan moet. Op basis van de kamertemperatuur berekent de Vasco-app zelf hoeveel tijd er nodig is om de door jou gewenste temperatuur te bereiken. Zo beperk je je verbruik tot een minimum zonder aan comfort in te boeten!

Wist je trouwens dat de Climate Control app de enige in de markt is die ook ventilatie kan aansturen? Hij is zelfs zo slim dat je meldingen op je smartphone krijgt wanneer je ventilatiefilter gereinigd moet worden. Handig!

11 dingen die je moet weten over centrale verwarming


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10371-12263/vasco/partnerberichten/bestuur-je-binnenklimaat-met-de-vasco-climate-control-app/