livios logo

Handdoekradiatoren kiezen: de mogelijkheden zijn eindeloos

Wanneer je het woord ‘handdoekradiator’ hoort, heb je waarschijnlijk maar één type radiator in gedachten. Toch zijn er bijzonder veel – én verrassend stijlvolle – opties om je handdoeken aan een radiator te laten drogen. Kende je de volgende systemen bijvoorbeeld al? Er is voor elk wat wils!

13630-N

Vasco Niva met accessoire

Foto Vasco

13630-N

Vasco Carré Bath met Blower

Foto Vasco

13630-N

Vasco Oni O-NP met Multi+

Foto Vasco

13630-N

Vasco Oni O-P

Foto Vasco

13630-N

Nieuw! Vasco Online Accessory Shop

Foto Vasco

Niet zomaar een ladderradiator 

Bij de ‘typische’ handdoekradiator hoort het beeld van een klassieke, witte ladderradiator. Daarbij hang je de handdoeken over verschillende laddersporten heen. Dat is zonder twijfel een handig systeem, maar ondertussen bestaan er al heel wat variaties op het design van ladderradiatoren. Zo heb je ook moderne varianten, zoals de Carré Bad. Met zijn architecturale afwerking en keuze uit meer dan vijftig  kleuren is je badkamer helemaal mee met de laatste trends. Voor wie houdt van een statement bestaan er ladderradiatoren in inox. Hedendaagse elegantie met een twist!

Maak kennis met de handdoekbeugel 

Ook voor wie liever geen ladderradiator in de badkamer heeft, is er een manier om je handdoeken altijd lekker warm en droog te krijgen. Bij de designradiatoren van Vasco heb je steeds de optie om je radiator aan te vullen met een handdoekbeugel. Dit praktische accessoire zorgt er niet alleen voor dat je handdoeken sneller drogen, maar garanderen ook dat je interieur zijn elegantie behoudt. Bovendien werken ze plaatsbesparend, omdat je geen aparte handdoekhouder meer nodig hebt.

Mag het nog een stapje verder? Ga dan voor een Multi+. Niet alleen uitgeroepen tot hét ultieme radiatoraccessoire, maar vooral een handig element om de look van jouw radiator naar jouw smaak aan te passen en je eigen accenten te leggen.

Is een radiator met uitsparingen iets voor jou?

Heb je het liever minimalistisch? Dan heb je de optie om te kiezen voor een designmodel met een uitsparing waarin jouw handdoeken perfect passen, zoals de flinterdunne Oni. Je hebt de keuze uit een of twee uitsparingen, afhankelijk van het aantal handdoeken dat je te drogen wil leggen.

Een accessoire kopen voor jouw Vasco radiator?

Een nieuwe handdoekbeugel of radiatorknop bestellen? Het kan voortaan vanuit je luie stoel in de Vasco Online Accessory Shop. Weet je niet precies welk accessoire te bestellen? Geen nood, Vasco leidt je via een slimme productfilter rechtstreeks naar de juiste producten die op jouw Vasco-radiator passen. Zo ben je zeker dat je een authentiek Vasco-product aankoopt dat altijd past!


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10371-13630/vasco/partnerberichten/handdoekradiatoren-kiezen-de-mogelijkheden-zijn-eindeloos/