livios logo

Vasco lanceert Vica warmtepompen!

Vasco is al decennialang een vertrouwde partner op het vlak van warmteafgiftesystemen en ventilatie. Daar komt nu ook de warmteopwekking bij, in de vorm van de nieuwe Vasco Vica 8 AW E. Deze lucht-waterwarmtepomp vormt samen met het eveneens nieuwe Vica Combi Collect buffervat een ijzersterk duo voor verwarming en sanitair warm water op vlak van fluisterstille werking, energie-efficiëntie en duurzaamheid. Met de Vica Sani 300 A I warmtepompboiler lanceert Vasco een kwaliteitsvolle betaalbare totaaloplossing als duurzaam antwoord op de traditionele boilers op gas of elektriciteit. Met dit uitgebreide gamma warmteafgifte- en warmteopwekkingssystemen is de cirkel helemaal rond en beschikt Vasco over een totaalaanbod voor een energie-efficiënt, gezond en duurzaam binnenklimaat.

14607-NL

Vasco Vica 8 AW E lucht/water-warmtepomp

Foto Vasco

14607-NL

Vasco Vica Combi Collect gecombineerde buffervaten

Foto Vasco

14607-NL

Vasco Vica Sani 300 A I warmtepompboiler

Foto Vasco

14607-NL

Vasco Vica Controller bedieningspaneel

Foto Vasco

Vica 8 AW E lucht-waterwarmtepomp

De Vica 8 AW E (Air Water Extern) is een hoogkwalitatieve monobloc lucht-waterwarmtepomp met invertertechnologie. Dankzij deze technologie wordt het vermogen automatisch afgestemd op de warmtebehoefte in huis. Dé troef van de Vasco Vica is zijn geruisloze werking, mede dankzij extra grote verdampers en de modulerende werking van de compressor, ventilator en laadpomp. De Vasco Vica 8 AW E, met een maximaal vermogen van 8 kW, levert werkelijk energetische topprestaties. Dankzij de grote verdamper onttrekt de Vica-warmtepomp maximaal energie aan de omgevingslucht.

Vica Combi Collect: gecombineerde buffervaten

De warmte die de warmtepomp produceert, wordt niet altijd meteen helemaal opgebruikt. In dit geval is het zinvol om de opgewekte warmte op te slaan. Dat maakt de Vica Combi Collect in ieder toekomstgericht verwarmingssysteem tot een belangrijke component. Vica Combi Collect slaat de geproduceerde warmte-energie efficiënt op en stelt deze op vraag van het verwarmingssysteem weer ter beschikking.

Vica Controller: centrale regeling met touch display

De Vica Controller is een centrale regeling die de afzonderlijke componenten van het Vasco systeem aanstuurt en ervoor zorgt dat de warmte efficiënt wordt verspreid daar waar nodig. Persoonlijke voorkeuren of instellingen kunnen makkelijk geprogrammeerd worden, zoals de gewenste temperaturen bij aan- en afwezigheid.

Vica Sani 300 A I lucht-waterwarmtepompboiler

De Vasco Vica Sani 300 A I (Air Intern) is een hoogwaardige warmtepompboiler (lucht/water) voor de productie van sanitair warm water. Dankzij de plug-and-play-installatie is dit de ideale oplossing om snel en zonder breekwerken een oude boiler op elektriciteit of gas te vervangen. De geïntegreerde warmtewisselaar maakt de combinatie met thermische zonnepanelen mogelijk. Dat maakt de Vica Sani een energie-efficiënte alleskunner voor slimme renovaties en nieuwbouw.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10371-14607/vasco/partnerberichten/vasco-lanceert-vica-warmtepompen/