Vasco services, wij staan tot jouw dienst!

Bij Vasco doen we er alles aan om onze klanten een gezond en optimaal binnenklimaat te garanderen. Hoogwaardige, duurzame producten en een uitstekende service staan daarbij centraal. Wij helpen je van A tot Z zodat zowel jij als je installateur volledig ontzorgd zijn voor je vloerverwarming en ventilatiesysteem!

Ventilatie opstartservice
Het plaatsen van je Vasco ventilatie-unit en het leggen van de EasyFlow luchtkanalen is één zaak. Het systeem opstarten, nauwkeurig inregelen en een correct meetverslag indienen voor je EPB-dossier is een ander paar mouwen. Bij Vasco helpen we je graag! Wij zorgen voor een totaalpakket om je volledig te ontzorgen!

Ventilatie onderhoudsservice
Vanaf 1 juli 2022 kan je ook op Vasco rekenen voor het onderhoud van je ventilatie-unit. Dat is handig! Want een periodiek klein of groot onderhoud is cruciaal. Na verloop van tijd kan stof zich immers ophopen in de ventilatieschachten of werken de filters niet langer naar behoren. Zonder het nodige onderhoud werkt het hele systeem dan ook minder goed. Net daarom is het belangrijk dat een Vasco-specialist langskomt om jouw ventilatie-unit of volledig systeem te onderhouden. Met de onderhoudsservice ga je een duurzame en gezonde toekomst tegemoet!

Ventilatie filterpakketten
Een goed onderhoud van je ventilatiesysteem biedt meerdere voordelen: een fluisterstille werking, energie-efficiëntie en de zekerheid dat zuivere, gezonde lucht in je woning wordt aangevoerd. Het regelmatig schoonmaken en vervangen van je luchtfilters is dus essentieel. Kies in onze Vasco Accessory Shop voor een 2-jarig of 3-jarig filterpakket. Wij sturen jou tijdig een herinnering om je filters te vervangen zodat jij heel het jaar door een gezond binnenklimaat behoudt.

Vloerverwarming freesservice
Het Vasco freessysteem is dé oplossing om vloerverwarming te voorzien in ruimtes die daar initieel niet voor voorzien waren. Dat systeem is perfect geschikt voor renovatieprojecten en nieuwbouwwoningen met casco oplevering. Jouw installateur staat enkel nog in voor de planning en de coördinatie van jouw project. Het opmaken van een legplan, het frezen én het leggen van de vloerverwarmingsbuis tot en met de aansluiting op de collector gebeurt door het freesteam van Vasco.

Vloerverwarming verlegservice
Jouw installateur kan ook beroep doen op onze Vasco Vloerverwarming Verlegservice. De plaatsing van het gekozen vloerverwarmingssysteem kan jouw installateur vanaf nu uitbesteden zodat zijn focus op andere werken ligt. Een totaalpakket voor 100% ontzorging van de installateur door vakkundige Vasco service partners.

Het beste van Livios in je mailbox?

Schrijf je in op de Livios nieuwsbrief en ontvang twee keer per week het laatste (ver)bouwnieuws, nuttige tips en tonnen inspiratie.

Volg ons op social media