livios logo

Dampkap en kookplaat in één? Bekijk snel de video!

Op zoek naar een subtiel integreerbare dampkap in je keuken omdat je houdt van een strak design? Of heb je simpelweg geen plaats? Ontdek dan snel de dampkap in je kookplaat. Geen vals plafond en geen verloren muur dankzij Novy One die zowel de dampkap als de kookplaat in één is.

10256-N

De ventilatietoren zit centraal in je inductiekookplaat, tussen de potten en pannen in.

Foto Novy

10256-N

Met One ventileer je op de meest geschikte hoogte vlakbij de rand van de kookpotten.

Foto Novy

10256-N

Wanneer je voor recirculatie kiest bij One, raden we je aan om met de plintfilterbox te werken.

Foto Novy

Dankzij One hoef je geen vals plafond te voorzien boven je kookeiland of een muur af te staan. One is zowel de dampkap als de kookplaat in je keuken en wordt geïntegreerd in het werkblad.

Hoe werkt zo’n dampkap en kookplaat in één?

Een ventilatietoren zit centraal in je inductiekookplaat, tussen de potten en pannen in. Zodra je begint te koken, komt de toren tevoorschijn en zuigt het geuren en dampen stil en doeltreffend weg. Zo ventileer je op de meest geschikte hoogte, vlakbij de rand van de kookpotten.

       

Niet alleen het revolutionaire ventilatiesysteem van One spreekt tot de verbeelding, ook de kookplaat draait op de allernieuwste technologieën. Pas wanneer je de kookplaat aanzet, komt ze tot leven via automatische pandetectie.

Discreet design voor visuele rust

One van Novy speelt ook in op de trend van discreet design. In plaats van een dampkap boven je hoofd, combineert het een kookplaat en dampkap in één. Wanneer de dampkap niet in gebruik is, verdwijnt de ventilatietoren volledig in de kookplaat.

Ook bij de kookplaat ging er extra veel aandacht naar stijl en discreet design. De combinatie van zwart opaak glas en beperkte aanduidingen op het oppervlak zorgen voor een perfecte integratie in het werkblad.

Eenvoudig, zelfs zonder buitenafvoer

Recirculatie wordt steeds vaker toegepast in energiezuinige woningen en in keukens waar afvoer naar buiten onmogelijk is. Bovendien zorgt dit energiezuinig systeem voor ultieme bewegingsvrijheid, want je bent niet meer gebonden aan een afvoer in het dak of via de vloer.

Wanneer je voor recirculatie kiest bij One, raden we je aan om met de plintfilterbox te werken. Deze box zit in de plint verwerkt, waardoor je gemakkelijk aan de monoblockfilter kan voor onderhoud.

Meer weten?

Bezoek onze site www.novyone.beneem contact met ons op of bezoek onze showroom.


https://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10381-10256/novy/partnerberichten/dampkap-en-kookplaat-in-een-bekijk-snel-de-video/