livios logo

Subtiele dampkapoplossing in een ondiepe bovenkast

Het is een algemene trend dat mensen steeds kleiner gaan wonen. Logischerwijze wordt de oppervlakte van de keuken hierdoor ook ingeperkt. Om de kleinere oppervlakte te compenseren, wordt gebruik gemaakt van handige bovenkastjes. Gelukkig heeft dampkapspecialist Novy hier ook een mooie oplossing voor.

12871-NL

Fusion Pro van Novy

Foto Novy

12871-NL

Transparante, kantelbare klep voor opvang kookdampen

Foto Novy

12871-NL

Handige opbergruimte

Foto Novy

12871-NL

Schuine voorzijde voor greeploze keukens

Foto Novy

Novy biedt een uitgebreid gamma aan fluisterstille dampkappen aan, zodat er voor elke keukensituatie een passende oplossing is en dus ook voor de meer compacte keuken. Het is van groot belang dat alle beschikbare kastruimte optimaal benut kan worden. Fusion Pro van Novy speelt hier perfect op in en zorgt, dankzij zijn compacte design en stijlvolle afwerking, voor maximale ruimte in je ondiepe kasten.

Compact en elegant design

Fusion Pro is zo ontworpen dat je tijdens het koken de transparante klep kan kantelen. Hierdoor vergroot je de opvangoppervlakte van kookdampen en worden deze direct en gericht afgevoerd naar buiten. Heb je een ventilatiesysteem? Dan kan Fusion Pro ook optioneel uitgerust worden met recirculatie. Bij deze energiezuinige oplossing worden de kookdampen binnenshuis gezuiverd door een monoblockfilter met natuurlijke coating.

De inbouwdampkap is daarnaast volledig afgewerkt in gefumeerd glas en integreert zich hierdoor ook naadloos in de donkere keukentrend. De touch bediening achter glas is niet enkel strak, maar draagt ook bij tot een gemak in bediening en in onderhoud. 

Volledig onzichtbaar in gesloten positie

Na gebruik verdwijnt Fusion Pro naadloos in de kast. Dit zorgt ervoor dat de strakke lijn van de bovenkasten behouden blijft.

Meer weten?

Fusion Pro is verkrijgbaar in 60, 90 en 120 cm. Benieuwd naar alle voordelen en specificaties van onze Fusion Pro modellen? Ontdek deze op Novy website of kom even langs in de showroom te Kuurne.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10381-12871/novy/partnerberichten/subtiele-dampkapoplossing-in-een-ondiepe-bovenkast/