livios logo

Geniet je ook liever in stilte van je keuken?

Draait jouw keuken ook om lekker eten en gezelligheid? Samen koken en dineren? Het laatste wat je dan wel wilt, is een wolk van storende geuren en vette dampen. Maar je wilt natuurlijk ook geen luidruchtige dampkap. Nee, dan liever iets elegants en onopvallends. Alsjeblieft: het fluisterstille Pure’line-gamma van Novy. 

12969-NL

Het Pure'line gamma biedt een oplossing voor elke keukenopstelling

Foto Novy

12969-NL

De minimale inbouwhoogte van het Pure'line Compact gamma bedraagt slechts 19,5 cm

Foto Novy

12969-NL

Pure'line zonder verlichting is quasi onzichtbaar geïntegreerd in de plafond

Foto Novy

12969-NL

Recirculatiedampkap Cloud in een strakke, matzwarte afwerking

Foto Novy

12969-NL

Recirculatiedampkap Cloud ook verkrijgbaar in wit

Foto Novy

Dampkap à la carte: performant, flexibel, smaakvol

Gamma? Dat klopt! Smaken verschillen, noden verschillen. Daarom hebben we ervoor gezorgd dat je de plafondunits van Pure’line perfect kunt samenstellen zoals jij dat wilt: een model van 90 cm of 120 cm breed, met of zonder ledverlichting, in wit of in inox, met demonteerbare motor of zonder motor, met afvoer naar buiten of met recirculatie, … Of wat denk je van de Pure’line Compact, die zich met z’n – what’s in a name – uiterst compacte motor quasi overal laat installeren? Pure’line past zich helemaal aan jouw keukenopstelling aan. En het mooie is: efficiëntie, design en stilte staan bij Novy alle drie centraal.

Met of zonder ledverlichting

De Pure’line plafondunit heeft een doordacht design met geïntegreerde, dimbare ledverlichting die voor een subtiele lichttoets zorgt. Houd je van minimalistisch? Pure’line is ook beschikbaar zonder verlichting. Bij deze laatste optie kan je zelfs externe verlichting aansluiten op de dampkap.

Handig, performant én fluisterstil

Elke Pure’line dampkap is standaard uitgerust met een afstandsbediening en combineerbaar met een Novy InTouch inductiekookplaat. Zo kan je je Pure’line op werkbladhoogte bedienen vanaf je Novy-kookplaat. En wist je dat een Pure’line dampkap ook op 160 cm hoogte gegarandeerd efficiënt werkt? Dat betekent dat ze nooit in de weg hangt. Handig. En performant: de geoptimaliseerde randafzuiging geeft dampen en geuren geen kans. En dat allemaal fluisterstil, dankzij een geïntegreerd geluiddempingsysteem en de aerodynamische bouw van de dampkap.

Flexibel dankzij draaibare, demonteerbare motor

Vrijheid, blijheid: een van de bijzondere eigenschappen van de Pure’line-motor is dat hij 90° kan draaien in alle richtingen. Je kan dus de afvoer bevestigen waar je ‘m nodig hebt: links, rechts, voor, achter of boven. Liever de motor in de berging of in de garage? Geen probleem, dan plaats je ‘m gewoon op afstand (binnenshuis).

Je kan Pure’line ook zonder motor bestellen en dan combineren met een externe motor voor buitenshuis, zoals een gevelmotor of een platdakmotor. Wat komt jou het beste uit?

Recirculatie, de nieuwe standaard

Heb je per se een buitenafvoer nodig? Nee. Het maakt de installatie complexer, en je krijgt onvermijdelijk af te rekenen met warmteverlies in huis. En dus met een hogere energierekening. Tenzij je voor een Pure’line met recirculatie kiest, natuurlijk. Hoe werkt het? De Novy Pure 2.0 technologie combineert de sterke afzuigkracht van Novy-dampkappen met een uiterst efficiënte vet- en koolstoffilter. De vetfilter absorbeert de vetdeeltjes, de koolstoffilter neutraliseert alle geuren en dampen, en stuurt de gereinigde lucht weer de keuken in.

Het resultaat? Een aangenaam en gezond binnenklimaat zonder warmteverlies. En zonder buitenafvoer. Wat je wél nodig hebt, dat is een ventilatiesysteem in je woning. Zo kan vochtige lucht gereguleerd worden en vermijd je condensatie. En kan dit je bekoren? Je hebt nauwelijks onderhoud, en de vervangkost van de filters is minimaal, want we hebben de koolstoffilter nu ook een natuurlijke extra coating gegeven. Zo kan je 1 jaar koken zonder dat de filter moet worden geregenereerd. Dat verlengt z’n levensduur tot 6 jaar. Het regenereren op zich is overigens heel eenvoudig: stop je filter 1u in de oven tussen 100-120°, en klaar.

Recirculatie - de voordelen op een rijtje:

  • Makkelijk te installeren, want geen buitenafvoer. Dus ideaal voor woningen en appartementen met een ventilatiesysteem.
  • Beschikbaar op élk Pure'line model
  • Geen warmteverlies meer. Dus perfect voor energiezuinige woningen.
  • Nauwelijks onderhoud
  • Bye-bye visgeur
  • Strakke look
  • En optimaal rendement

Eyecatcher

We geloven hard in recirculatie. Daarom hebben we zelfs een paar van onze eyecatchers er standaard mee uitgerust. Denk bijvoorbeeld aan Mood, onze gependelde dampkap. Of Cloud, onze ‘plug and play’-dampkap, die nu ook verkrijgbaar is in een stijlvolle, matte zwarte uitvoering. We hebben gekozen voor een fijne belijning, een zuivere vormgeving en een subtiel geïntegreerde ledstrip die aanpasbaar is aan de stemming van het moment. Want koken draait om sfeer, toch?

Pure’line: performant, flexibel, smaakvol

Beperkingen? We hebben ze voor je weggewerkt. Niks staat jouw ideale keukenopstelling nog in de weg. Met Pure’line heb je keuze te over. Het is tenslotte jouw keuken, we vinden dat je die perfect naar je hand moet kunnen zetten.

Meer weten?

Hulp nodig bij het kiezen van een plafonddampkap? Download ons 5-stappenplan. Heb je nog een vraag over de mogelijke combinaties of over de technische functies? Stel ze hier. Of spring eens binnen in onze showroom. Meer info: www.novy.be.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10381-12969/novy/partnerberichten/geniet-je-ook-liever-in-stilte-van-je-keuken/