livios logo

100 jaar Novy: dampkap- en kookplaatspecialist pakt uit met 5 ingenieuze nieuwtjes

De merknaam Novy bestaat 100 jaar. En dat viert het merk met meer dan een stukje taart. Helemaal in lijn met de interieur- en keukentrends van vandaag brengt Novy maar liefst vijf innovaties op de markt. Je keuken samenstellen was nog nooit zo leuk!

13598-NL

Foto Novy

13598-NL

Foto Novy

13598-NL

Foto Novy

Gezellig samen

Grenzen in huis vervagen. Onze keuken en woonkamer lopen naadloos in mekaar over. Het voordeel van een open keuken is dat je ook tijdens het koken geniet van gezellig samenzijn. Belangrijk is wel dat je toestellen hierop aangepast zijn. Denk maar aan een fluisterstille dampkap of eentje die in je werkblad zit geïntegreerd. Aangezien alles zichtbaar is in open ruimtes, is ook het design van je toestellen een aandachtspunt. Met Mood, een efficiënte dampkap die tegelijk ook dienst doet als verlichting, speelt Novy hier mooi op in. Deze eyecatcher is nu ook beschikbaar in een warme steellook en past zowel in een strak als klassiek interieur.

Eenvoud in gebruik

De dampkappen en kookplaten van Novy zijn fluisterstil in gebruik en minimalistisch in design. Zoals de Up_Side, een afzuigtoren die je kan combineren met de Domino-inductiekookplaten van Novy. Deze werkbladafzuiging kreeg een remake tot Novy Up, waarbij je kan kiezen uit vijf vaste kookopstellingen. Kookdampen worden meteen opgevangen en je kan de dampkap makkelijk manueel bedienen. Gedaan met koken? Dan verdwijnt Novy Up weer tussen je kookplaten. Handig! (beschikbaar vanaf maart 2020)

Ook de One Pro en One Power afzuigtorens kregen een innovatieve update. Deze dampkap-en-kookplaat-in-één-systemen worden uitgerust met een nieuwe afzuigtoren met een strak design. De toren is voorzien van een HX-rooster met kleine zeshoekige gaatjes. Zo stroomt gefilterde lucht er vlot door.

Pure 3.0: duurzaamheid voorop

Novy vernieuwt ook haar Pure 2.0 recirculatietechnologie. Pure 3.0 is klaar om keukens te veroveren met lucht die nog beter gezuiverd wordt. Deze geavanceerde recirculatietechnologie zorgt ervoor dat kookdampen gezuiverd terug de ruimte worden ingeblazen. Een monoblockfilter neutraliseert de meest hardnekkige kookgeuren. De coating van deze filter is nu zo geoptimaliseerd, dat de filter 900 kookuren meegaat. Afhankelijk van hoe intensief je kookt, hoef je de filter maar om de drie à vijf jaar te vernieuwen. Nog makkelijker in onderhoud!

Gas Pro: Krachtige gaspitten

Chefs en hobbykoks zijn het erover eens: er gaat niks boven een gasvuur als je lekkere maaltijden wil bereiden. Voor kookplaten met krachtige gaspitten kan je nu ook bij Novy terecht. Deze losse kookpitten plaats je rechtstreeks op je werkblad en kregen een stijlvol en tijdloos design in zwart gietijzer. De ideale opstelling? Die kies je zelf naargelang jouw kookgewoontes. Grote of kleine potten en pannen, een extra wokring, een sudderbrander, het kan allemaal. Kan je maar moeilijk kiezen tussen gas en inductie? Dat hoeft ook niet! Je kan de gaspitten van Novy perfect combineren met een inductiekookplaat.

Wil je meer weten over de dampkappen en kookplaten van Novy? Neem gerust contact met ons op of spring eens binnen in de showroom.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10381-13598/novy/partnerberichten/100-jaar-novy-dampkap-en-kookplaatspecialist-pakt-uit-met-5-ingenieuze-nieuwtjes/