livios logo

Droom je van een echte leefkeuken? Mis dan deze 4 tips niet!

De keuken wordt vandaag in veel huishoudens niet langer beperkt tot de ruimte om in te koken, maar is een verlengde van de leefruimte geworden. Een ruimte waarin je een babbeltje slaat met vrienden of familie, rustig geniet van het uitzicht op je tuin of een eigen plekje inricht om thuis te werken. Maar waar houd je best rekening mee als je een leefkeuken wil plaatsen? Julie Cottyn, brand strategist bij Novy, geeft alvast 4 gouden tips.

14056-NL

Kies voor een fluisterstille dampkap in je leefkeuken.

Foto Novy

14056-NL

Om rust te creëren in je leefkeuken kies je best voor een dampkap die opvallend onopvallend is.

Foto Novy

14056-NL

In een echte leefkeuken is gezelligheid troef met een kookeiland.

Foto Novy

14056-NL

De krachtige afzuiging van de Novy dampkappen maakt meteen komaf met vervelende geurtjes.

Foto Novy

1. Ga voor een fluisterstille dampkap

Wanneer vrienden en familie langskomen voor een dinertje, wil je in je leefkeuken gezellig kunnen keuvelen zonder het gezoem van een dampkap op de achtergrond. Kies daarom voor een fluisterstille dampkap. “Bij Novy worden onze dampkappen zo ontworpen dat ze stiller zijn dan wat je kookt”, vertelt Julie. “Zo kan jij iets lekker klaarmaken en tegelijk een aangenaam gesprek voeren met je gezin, familie of vrienden.” 

2. Vermijd storende visuele elementen

Om rust te creëren in je leefkeuken kies je best voor een dampkap die opvallend onopvallend is. Een dampkap die perfect in jouw keukenontwerp past zonder visueel storende elementen zorgt ervoor dat jij in alle rust kan genieten van het uitzicht op de tuin. “Bij Novy kiezen we daarom steevast voor een tijdloos en minimalistisch design in verschillende vormen. Denk bijvoorbeeld aan de Pure’line plafonddampkap, de Novy Panorama werkbladdampkap of de Up werkbladafzuiging.” Wil je het net iets minder onopvallend? Dan kan je met een eiland- of plafonddampkap zoals de Novy Mood of Cloud extra sfeer creëren in je keuken. 

3. Zoek de gezelligheid op van een kookeiland

In een echte leefkeuken is gezelligheid troef met een kookeiland. Terwijl je eten staat te pruttelen op het vuur, neem je er een lekker aperitiefje bij en verzamelt iedereen rond het eiland. De kids vertellen honderduit over hoe hun dag geweest is of je vrienden delen hun laatste nieuwtjes. “Een plafonddampkap zoals de Novy Pure’line of een discrete werkbladafzuiging zoals de Novy Panorama of Up kunnen probleemloos worden gecombineerd met elk kookeiland zodat dit echt het hart van de keuken wordt”, voegt Julie toe. 

4. Creëer een aangenaam binnenklimaat

Niets zo vervelend als storende geurtjes die na het koken blijven hangen in je leefkeuken. Na de maaltijd genieten van een lekker kopje koffie of een heerlijk dessertje doe je natuurlijk liefst in een geurvrije keuken. ”De krachtige afzuiging van de Novy dampkappen maakt meteen komaf met vervelende geurtjes en zorgt voor zuivere lucht. Ook waar er geen afvoer naar buiten mogelijk is of in woningen met een ventilatiesysteem biedt Novy een gepaste oplossing met een gevarieerd aanbod aan dampkappen die voorzien kunnen worden van recirculatie Pure 3.0 of standaard met recirculatie zijn uitgerust.

Droomkeuken 

Wil je optimaal genieten van je nieuwe leefkeuken? Novy helpt je graag de dampkap kiezen die 100% aansluit bij de stijl en noden van jouw keuken. Ontdek alle modellen op de Novy website of ga langs in een Novy-verkooppunt bij jou in de buurt.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10381-14056/novy/partnerberichten/droom-je-van-een-echte-leefkeuken-mis-dan-deze-4-tips-niet/