livios logo

Novy zorgt voor de discrete en stille finishing touch in jouw leefkeuken

De tijd dat de keuken een louter functionele kamer was, ligt ondertussen ver achter ons. Anno 2021 zijn keukens centrale ontmoetingsplaatsen waar het hele gezin samenkomt. Van koken en wonen tot werken en ontspannen, de keuken vormt een wereld op zich en wordt ook meer en meer opengetrokken om in verbinding te staan met de leefruimte. Die connectie verstevigt Novy met slimme technologieën en gestroomlijnde designs. Zo kan jij eenvoudig genieten van een tijdloze keuken die naadloos opgaat in de omgeving.

14696-NL

Met Pureline haal je een doeltreffende dampkap, een handige lichtbron én een sfeermaker in huis.

Foto Novy

14696-NL

Novy focust op de kracht van de subtiliteit en gaat in zijn designs voor fijne, uitgepuurde lijnen.

Foto Novy

14696-NL

Met innovatieve technologieën houdt Novy het geluidsniveau van je inbouwtoestellen aangenaam laag.

Foto Novy

14696-NL

Novy combineert moeiteloos stijl en discretie met een uitzonderlijke functionaliteit.

Foto Novy

Drie pijlers

Ga je voor een echte leefkeuken? Dan besteed je best extra aandacht aan drie belangrijke pijlers: esthetiek, performantie en comfort. Esthetiek is nu meer dan ooit belangrijk omdat leefkeukens minder worden afgesloten en dus de achtergrond vormen van de woonkamer. Visuele rust is dan ook een must. Daarom focust Novy op de kracht van de subtiliteit en gaat in zijn designs resoluut voor fijne, uitgepuurde lijnen. De Pureline plafonddampkappen zijn hiervan een mooi voorbeeld, maar ook de Mood eilanddampkappen en de kookplaten met afzuiging, zoals Panorama tonen hoe Novy moeiteloos stijl en discretie combineert met een uitzonderlijke functionaliteit.

Performantie

Naast de juiste look is efficiëntie ook een vereiste in elke moderne keuken. Dat creëer je niet alleen met een doordachte indeling, maar ook met de keuze van je toestellen. De dampkappen en kookplaten met afzuiging van Novy zijn makkelijk te installeren en bovendien uitgerust met een hoge afzuigkracht om moeiteloos kookdampen af te voeren. Doorgaans maken dergelijke krachtige toestellen veel lawaai, maar met innovatieve technologieën houdt Novy het geluidsniveau van je inbouwtoestellen aangenaam laag en verdwijnen storende geluiden als sneeuw voor de zon. De combinatie van kracht en stilte zorgt ervoor dat je rustig kan koken en tegelijk gasten kan entertainen.

Gebruikscomfort

Comfort wordt ook alsmaar belangrijker in de keuken en dat beseft Novy maar al te goed. Want comfort geeft vrijheid en dat zorgt er dan weer voor dat koken echt een ervaring wordt. Een goed voorbeeld hiervan is de vlak geïntegreerde en dimbare ledverlichting in de Pureline. Zo haal je in één klap een doeltreffende dampkap, een handige lichtbron én een sfeermaker in huis. Verder kan je je Novy dampkap ook intuïtief bedienen van op je Novy inductiekookplaat. Dankzij de Intouch technologie zijn alle functies eenvoudig binnen handbereik. 

Ultieme kookplezier

Voor het ultieme kookplezier combineert Novy deze drie belangrijke pijlers in de unieke Pure technologie. Die vervangt complexe afvoerbuizen zodat je met een recirculatiedampkap zichtbaar rust brengt in je keuken, zonder toegevingen te moeten doen op het vlak van design, comfort en efficiëntie. De technologie is toepasbaar op elke Novy dampkap zodat je in alle vrijheid je ideale keukenopstelling kan kiezen. Bovendien maakt een recirculatiedampkap komaf met hardnekkige kookgeuren, zorgt hij voor een aangenaam binnenklimaat en werkt hij uiterst energie-efficiënt.

Ga je een nieuwe keuken inrichten of wil je je bestaande keuken grondig verbouwen? Neem dan zeker een kijkje op de Novy-website of breng een bezoekje aan het dichtstbijzijnde Novy-verkooppunt om de beste toestellen voor jouw nieuwe keuken te selecteren.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10381-14696/novy/partnerberichten/novy-zorgt-voor-de-discrete-en-stille-finishing-touch-in-jouw-leefkeuken/