livios logo

Is jouw keuken up-to-date? Ontdek deze nieuwe keukentoestellen

Anno 2021 staat de keuken helemaal in het teken van comfort en stijl. Enerzijds willen we een optimaal gebruikscomfort en anderzijds moet onze keuken ook stijl en karakter uitstralen. Dat heeft Novy als geen ander begrepen. Elk Novy-keukentoestel is dan ook een mooie combinatie van slimme technieken en een stijlvol design. En dat is net zo bij de drie nieuwste Novy-producten: de Pureline Pro, de Novy Panorama 120 en de Novy Crystal.

14829-NL

De Novy Panorama 120 is met zijn lengte van 120 cm letterlijk de grote broer van de Novy Panorama.

Foto Novy

14829-NL

Pureline Pro is een aanvulling op de populaire Pureline plafonddampkap.

Foto Novy

14829-NL

De Novy Crystal is een inbouwdampkap in kwalitatief wit of zwart glas.

Foto Novy

14829-NL

Rondom de randafzuiging voegde Novy een led lining toe voor een warm en strak lichteffect.

Foto Novy

14829-NL

De inbouwdampkap wordt na drie uur automatisch uitgeschakeld. Ideaal voor vergeetachtige chefs!

Foto Novy

Panorama 120

De nieuwe Novy Panorama 120 is met zijn lengte van 120 cm letterlijk de grote broer van de gekende Novy Panorama. Deze kookplaat met geïntegreerde afzuiging heeft vijf kookzones en is daarmee de eerste en enigste in zijn soort. Bovendien kunnen de octogonale zones van de inductiekookplaat aan elkaar worden gekoppeld zodat je er ook makkelijk een grillplaat of grote stoofpot op kan gebruiken.

De geïntegreerde afzuigtoren van de Novy Panorama 120 is enkel zichtbaar als je kookt. De hoogte ervan kan je instellen in functie van de hoogte van de potten en pannen die je gebruikt. Op die manier worden de kookdampen optimaal aangezogen.

De platte motoren van de Novy Panorama 120 laten je toe om de kastruimte rondom de kookplaat optimaal te benutten. Bovenop het werkblad blinkt hij uit in kracht en stijl. Net als de Pureline Pro is de Novy Panorama bedienbaar via de Novy Connect App.

Novy Pureline Pro & Pureline Pro Compact

Pureline Pro is een aanvulling op de populaire Pureline plafonddampkap. Rondom de randafzuiging voegde Novy een led lining toe voor een warm, maar tegelijk strak lichteffect waarvan je de lichtintensiteit én de kleurtemperatuur kan instellen naargelang de sfeer die je wil creëren. Net als de Novy Crystal is de Pureline Pro beschikbaar met traditionele afvoer naar buiten of met recirculatie en werkt de dampkap uiterst stil dankzij zijn geluiddempende componenten.

Verder is deze plafonddampkap uitgerust met de Novy Sense Technology die ervoor zorgt dat als de dampkap extra kookdampen waarneemt hij automatisch overschakelt op een krachtigere afzuiging. Bovendien kan de motor in meerdere richtingen draaien voor een flexibele installatie en kan je de motor van de Pureline Pro binnen op afstand plaatsen.

Wil je de Pureline Pro in jouw keuken integreren? Dan heb je de keuze uit twee uitvoeringen, de Pureline Pro en de Pureline Pro Compact, beide verkrijgbaar in inox, wit en zwart. Voor de Pureline Pro heb je een inbouwhoogte van 32 cm nodig, voor de Pureline Pro Compact is 19,5 cm al voldoende. Beiden modellen zijn beschikbaar in een breedte van 90 en 120 cm.

Novy Crystal

De Novy Crystal is een inbouwdampkap in kwalitatief wit of zwart glas die een stijlvolle look combineert met een krachtig maar uiterst stil afzuigsysteem. Je kan deze dampkap netjes inwerken in een decoratieve schouw of diepe kast waar het elegante glas volledig tot zijn recht komt dankzij het geïntegreerde verlichtingselement. De Novy Crystal kan dankzij het ‘click & fix’-systeem vlot worden geïnstalleerd.

De inbouwdampkap is zowel beschikbaar met een klassieke buitenafvoer als met recirculatie voor wanneer er geen afzuiging naar buiten mogelijk is. Bij recirculatie zorgt een innovatieve koolstoffilter ervoor dat gezuiverde lucht opnieuw naar binnen wordt geblazen. Daarnaast is de Novy Crystal uitgerust met geluidsreducerende componenten voor een comfortabele kookervaring en wordt de inbouwdampkap na drie uur automatisch uitgeschakeld. Ideaal voor vergeetachtige chefs!

Zelf aan de slag

Wil je je keuken graag uitrusten met de nieuwste Novy-toestellen en elke dag in stijl genieten van een optimaal gebruiksgemak? Ga naar het dichtstbijzijnde Novy-verkooppunt of vraag de nieuwe catalogus aan om het volledige aanbod te ontdekken.


Deze website is beveiligd door reCAPTCHA en het Google privacybeleid en gebruiksvoorwaarden zijn van toepassing.

track

http://www.livios.be/nl/bouwinformatie/diensten/zoek-een-bedrijf/10381-14829/novy/partnerberichten/is-jouw-keuken-up-to-date-ontdek-deze-nieuwe-keukentoestellen/